"Fenerbahçe gizlice İstanbul'a getirdi"

İspanyol basınına göre La Liganın ilk haftasında cezası nedeni ile Valencia forması giyemeyen Sofiane Feghouli'yi Fenerbahçe'nin gizlice İstanbul'a getirdiği ileri sürüldü.

Yayınlanma: 24.08.2015 - 13:20
Abone Ol google-news

İspanyol basınında yer alan ve Valencialı yetkililere dayandırılarak geçilen haberde Cezayirli futbolcu ile Fenerbahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo'nun İstanbul'da biraraya gelerek anlaşma sağladıkları duyuruldu. Anlaşmanın detaylarınıda yazan gazeteler Fenerbahçe'nin bu futbolcuya yılda 3 milyon 800 bin euro ücret vereceği ve sözleşmenin 3 yıl olacağı vurgulandı.

Basında yer alan ve en ilginç detaylardan birisi de Valencia kulübünün Fenerbahçe'nin önerdiği ücreti kabul etmemesi halinde Sarı Lacivertli yönetimin bu futbolcuyu almak için bir yıl daha beklemesi oldu.

Sofiane Feghouli'nin Fenerbahçe ile bir ön sözleşme imzaladığı ve İspanyol takımı ile sözleşmesinin tamamlanmasının ardından Sarı Lacivertli kulübe bedava olarak geleceği garantisi verdiği belirtildi.

Bu durumun Valencia üzerinde bir baskı oluşturacağı da hatırlatılan haberde İspanyol yönetiminin bu futbolcudan para kazanmak için Fenerbahçe'nin masaya koyduğu rakamı kabul etmek zorunda kalacağı ifade edildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler