Fenerbahçe, tur istiyor

Avrupa Ligi play-off turunda Atromitos’u Kadıköy’de ağırlıyor.

Yayınlanma: 26.08.2015 - 23:45
Abone Ol google-news

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda deplasmanda 1-0 yendiği Atromitos ile bugün rövanş maçında İstanbul’da karşılaşacak. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda saat 21.00’de başlayacak ve Smart Spor’dan naklen yayınlanacak mücadeleyi Hırvat hakem Ivan Bebek yönetecek. Yunanistan’da geçen hafta oynanan ilk maçta 89. dakikada Robin van Persie’nin golüyle rakibini 1-0 mağlup eden Sarı- Lacivertliler, turu geçerek, UEFA Avrupa Ligi’nde gruplara kalmayı hedefliyor.

 

İşte olasılıklar

Fenerbahçe, Atromitos karşısında rövanş maçını kaybetmezse gruplara adını yazdıracak. İlk maçtaki 1-0’lık avantajla sahaya çıkacak Sarı- Lacivertliler, her türlü galibiyet veya beraberlik halinde tur atlayan ekip olacak. Konuk ekibin 1-0’lık galibiyeti halinde karşılaşma uzatmaya gidecek. Uzatmada da skor bozulmazsa gruplara kalan takımı seri penaltı atışları belirleyecek.

 

Pereira yine cezalı

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Atromitos’la oynanacak rövanş maçında cezasını dolduracak. Shakhtar Donetsk’le oynanan rövanş karşılaşmasında tribüne gönderilen ve UEFA tarafından iki maçla cezalandırılan Pereira, Atromitos’la Yunanistan’da yapılan ilk mücadelede kulübedeki yerini alamamıştı. Rövanşta da yedek kulübesi ve soyunma odasında bulunamayacak Portekizli teknik adamın bu maçla cezası tamamlanacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler