Fenerbahçe'nin ve Beşiktaş'ın rakiplerini tanıyalım

UEFA Avrupa Ligi'nde Fenerbahçe'nin ve Beşiktaş'ın rakipleri belli oldu.

Yayınlanma: 28.08.2015 - 15:35
Abone Ol google-news

 

 

Fenerbahçe'nin rakipleri

Fenerbahçe; Ajax (Hollanda), Celtic (İskoçya), Molde (Norveç) ile birlikte A Grubu'nda yer alıyor.

Geçtiğimiz sezon Hollanda Ligi Eredivisie'yi 2. sırada bitiren Ajax, bu sezon şampiyonlar ligi Play Off turunda Avusturya ekibi  Rapid Wien'e elendi. UEFA Avrupa Ligi'nde yoluna devam eden Ajax bu sezon ligde oynadığı 3 maçı da kazandı. 

Geride kalan sezonda İskoçya Premiership'i şampiyon olarak tamamlayan Celtic Şampiyonlar Ligi Play-Off Turu'nda Malmö'ye elendi.Celtic bu yıl ligde çıktığı 5 maç sonunda 13 puan toplamayı başardı.

 Norveç Eliteserien Ligi'nde geçen yıla göre daha kötü performans sergileyen Molde 21. haftası geride kalan ligde topladığı 30 puanla 7. sırada bulunuyor.

 Beşiktaş'ın rakipleri

Beşiktaş; Sporting Lizbon (Portekiz), Lokomotiv Moskova (Rusya) ve Skenderbeu (Arnavutluk) takımlarıyla birlikte H Grubu'na düştü.

Sporting Lisbon, geçtiğimiz sezon Portekiz Premier Ligi'ni 3. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılmayı başardı. Sporting Lisbon ligde bu yıl çıktığı 2 maçta 4 puan toplama başarısını gösterdi.

Lokomotiv Moskova, Rusya Premier Ligi'nde geride kalan 6 haftada topladığı 14 puanla üçüncü sırada bulunuyor. 

Skenderbeu Korçe, geçtiğimiz sezonu Arnavutluk Ligi'nde şampiyon olarak tamamladı.Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda Dinamo Zagreb'le oynadığı, 2 maçı da kaybeden Skenderbeu yoluna UEFA Avrupa Ligi'nde devam etmek zorunda kaldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler