Lazar Markovic İstanbul'da

Fenerbahçe'nin kiralık olarak kadrosuna katmak için görüşmelere başladığı Liverpool'un Sırp futbolcusu Lazar Markovic İstanbul'a geldi.

Yayınlanma: 29.08.2015 - 15:36
Abone Ol google-news

 

Atatürk Havalimanı'na akşam saatlerinde gelen Lazar Markovic'i bir grup sarı lacivertli taraftar tezahüratlarla karşıladı. Havalimanında basın mensuplarına kısa bir açıklama yapan Markovic, "Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Çok büyük bir taraftara sahip. Burada başarılı olacağıma inandığım için buraya geldim. Fenerbahçe ile ilgili bütün bilgilere sahibim. Kezman ve Krasic de Fenerbahçe'yle ilgili bilgiler verdi. Burada olduğum için gurur duyuyorum" diye konuştu.

Sırp futbolcu, genç yaşına rağmen yaptığı yüksek bonservis bedelli transferlerle adından söz ettirdi. Markovic, 2013 yılında ülkesi takımlarından Partizan'dan Portekiz'in köklü kulübü Benfica'ya 10 milyon Euro'ya transfer oldu. Bu takımda bir yılda gösterdiği performansla İngiliz ekibi Liverpool'un dikkatini çeken 21 yaşındaki futbolcu, 25 milyon Euro'ya İngiltere'nin yolunu tuttu.

İngiliz ekibine büyük ümitlerle transfer olan Markovic, geçen sezon tüm kulvarlarda 34 maça çıkıp, 3 gol kaydetti. Orta sahanın her iki kanadında da görev yapabilen Markovic, özellikle süratiyle dikkati çekiyor. Markovic, Sırbistan Milli Takımı'nın formasıyla ise 20 maça çıkıp, 3 gol attı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler