Galatasaray'da bir dönem bitti... Melo, Inter'e gitti

Galatasaray'ın Brezilyalı yıldızı Felipe Melo, İtalya'nın Inter takımına transfer oldu. NTV Spor'un haberine göre, Galatasaray bu transferden bonuslarla birlikte 5,4 milyon euro kazanacak.

Yayınlanma: 31.08.2015 - 16:05
Abone Ol google-news

Borussia Dordmund'dan sağ bek Kevin Grosskreutz'u transfer eden Sarı-kırmızılı kulüp, Melo'nun Inter'e kiralık transferi için anlaşmaya vardı. Melo ve Inter kulübü arasındaki pazarlık sürerken, bu transferin günün ilerleyen saatlerinde gerçekleşmesi ve Melo'nun 4 yıl süren Galatasaray macerasının son bulması bekleniyor.

Melo'nun yanı sıra Telles de transferin son gününde Galatasaray'dan ayrılmak üzere. Telles'i transfer etmek isteyen Paris Saint Germain ile sarı kırmızılı kulüp, bonservis konusunda anlaşamayınca Telles'i de kiralamak için Inter devreye girdi. Inter Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin Melo ve Telles transferi için ısrarlı olması İtalyan kulübünün Galatasaray ile temasını hızlandırdı. Sarı Kırmızılı kulüp şu anda Melo ve Telles'i Inter'e kiralamak için detayları görüşüyor. Bu transferin de günün sonuna doğru bitmesi bekleniyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler