PFDK’ye ‘Yıldırım’ sevk

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım, son 10 yılın en çok ceza alan ismi.

Yayınlanma: 01.09.2015 - 15:08
Abone Ol google-news

Aziz Yıldırım Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’na (PFDK) sevk edildi. Yıldırım Süper Lig’de son 10 yılın en çok ceza alan başkanı. Yalnızca geçen sezon 145 bin 500 lira para cezasına çarptırıldı. Fenerbahçe Başkanı’nın, Nani’nin frikik golüyle 90+7’de kazanılan Antalyaspor maçının ardından basın mensuplarına hakem Bülent Yıldırım hakkında, “Sahaya ineceğim hakeme iki tokat atacağım, o olacak. Sonra da takımı sahadan çekeceğim. ‘Buyrun kendiniz oynayın şimdi’ diyeceğim” dediği iddia edilmişti. Türkiye Futbol Federasyonu’nun internet sitesinden konuyla ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi: “Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım’ın 30.08.2015 tarihinde oynanan Fenerbahçe A.Ş. - Antalyaspor A.Ş. Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakası sonrasında medyada yer alan “sportmenliğe aykırı açıklamaları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 38. maddesi uyarınca PFDK’ye tedbirsiz olarak sevkine karar verilmiştir.’’

2. Krasic vakası

Kendisinden kulüp bulması istenen ancak aldığı ücret nedeniyle ayrılmak istemeyen Serdar Kesimal takımda kaldı. Tecrübeli futbolcu Dereağzı Tesisleri’nde A2 takımla antrenman yapıyor. Bu arada Fenerbahçe’de yönetim tarafından futbolculara ödemeleri yapıldı. Futbolcuların kulüpten hiçbir alacağı kalmadı. Sarı-Lacivertliler 2 günlük aradan sonra Kasımpaşa maçının hazırlıklarına bugün başlayacak.

‘Robben’i isteyecekler biz de alacağız’

Fenerbahçe Asbaşkanı İsfendiyar Zülfikari, Yandex projesiyle ilgili olarak, “İstanbul’un çeşitli noktalarında canlı bağlantılar yapıldı ve taraftarların Fenerbahçe Yandex için görüşleri alındı, 1 milyon kişi günde ortalama 40 arama yaparsa 1 yılın sonunda kulübün kasasına 36 milyon dolar girecek. Bugüne kadar 425 bin kişi Fenerbahçe Yandex uygulamasını indirdi. Bizim 25 milyon taraftarımız var. Bu bizim projemiz. Cep telefonlarından www.fbyandex. com.tr üzerinden de arama yapılabiliyor. Üst sınır yok. Bu taraftarımızın desteğiyle ilgili. Robben’i istediklerini söyleyecekler bizler de bunun için çalışacağız” dedi.

İki tanıtım yürüyüşü

Fenerbahçe Yönetimi, FB Yandex ve Hedef 1 Milyon Üye projeleri için tanıtım çalışmalarına başlıyor. Yöneticilere bu çalışmalarda, milli takımlara gitmeyen futbolcular da eşlik edecek. Tanıtım gezisi bugün 16.00’da Göztepe’deki Kosifler Oto’dan başlayacak. Bu bölgede ve Sahilyolu’nda başkan, yöneticiler ve futbolcular, Fenerbahçe’nin geleceği açısından son derece önemli olan iki dev projeyi taraftarlara anlatarak, onlardan kulübe destek olmalarını isteyecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler