Hurma'nın isyanı: "Ayıp ettiler"

Trabzonspor'da sportif direktör Süleyman Hurma, takımdan ayrılmak istemeyen İshak, Serdar ve Soner'e ateş püskürdü

Yayınlanma: 02.09.2015 - 10:26
Abone Ol google-news

 

Trabzonspor'da sportif direktör Süleyman Hurma, takımdan ayrılmak istemeyen İshak, Serdar ve Soner'e ateş püskürdü

Önemli isimleri renklerine bağlayan Trabzonspor’da teknik direktör Şota Arveladze’nin kadroda istemediği oyuncular; Soner Aydoğdu, İshak Doğan ve Serdar Gürler Bordo-Mavili kulüpte kaldı.

Birçok teklif gelmesine rağmen gitmemekte ısrar eden 3 oyuncu hakkında sportif direktör Süleyman Hurma, zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Hurma, “Bu arkadaşlara cazip teklifler geldi ancak kabul etmediler. Ne yazık ki bu arkadaşlar bizden çok kazandıkları için gitmediler. Yani futbolu değil parayı seçtiler. Ayıp ettiler. Ama şunu herkes görecek; bu oyuncular asla af edilmeyecek ve kadroya giremeyecekler” diye konuştu.

"Şampiyonluğa oynayacağız"

İyi bir kadro kurduklarını ifade eden Hurma, “Alternatifli bir takım oluşturduk. Çok çalışıp karakterli, ekip ruhu ile hareket eden bir takım olacağız. Bursa, Beşiktaş ve Akhisar maçlarında herkes gördü. şampiyonluğa oynayabilecek bir ekip haline geldik” diye konuştu.

Milli aradan sonra Kayseri’yi yenip G.Saray maçına moralli çıkmak istediklerini belirten Hurma, “Bu iki maçtan 6 puan hedefliyoruz. Liderlik koltuğuna oturursak takıma daha farklı bir hava gelir” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler