Mehmet Ali Şahin: O sözleri Aziz Bey'i sevdiğim için söyledim

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın 'Basketbol milli takımına oyuncu göndermeyiz' sözleriyle başlayan Mehmet Ali Şahin - Fenerbahçe polemiğinde Mehmet Ali Şahin'den yeni bir cevap geldi.

Yayınlanma: 04.09.2015 - 18:45
Abone Ol google-news

Mehmet Ali Şahin, spor bakanlığı yaptığını hatırlatarak Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ile geçmişe dayanan bir dostlukları olduğunu hatırlatarak 'Benim Aziz Yıldırım ile bir sorunum olamaz. Geçmişte bakan olduğum dönemde bana sorunlarını getirmiş bende yardımcı olmuşumdur' dedi.

'Ben o sözleri Aziz Bey'i sevdiğim için söyledim' diyen Şahin, bu konuda yapacağı bu açıklamanın son olduğunu belirterek sözlerini şöyle sürdürdü; "Arada bir açıklama yapıyorlar; bakın 3 sayfalık açıklama yapmışlar. 'Bizim için en kutsal değer bayrağımızdır' demişler. İşte bende onu söylüyorum... Bayrağımız, kulüp bayrağından daha değerlidir diyorum. Ayrıca bu tür açıklamalar milli takımların motivasyonunu ertkileyebilir. Kulüp başkanları dikkat etmeli bu açıklamalarına. Kaldı ki basketbol milli takımının başındaki ismin hataları varsa bunu değerlendirecek kişiler basketbol federasyonu başkanı yönetim kuruludur."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler