Semih Kaya satılacak mı? Hamzaoğlu açıkladı...

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Gençlerbirliği galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 17.10.2015 - 21:44
Abone Ol google-news

 

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Gençlerbirliği galibiyetinin ardından açıklamalarda bulundu.

İkinci yarıda istedikleri Galatasaray'ı sahada gördüklerini söyleyen Hamzaoğlu, "İlk yarı çok kötü oynadığımızı söyleyemem ama skoru yakalayan rakibimizdi. Devre arasında takıma gördüklerimizi aktardık, oyunumuzu biraz daha iyi duruma getirirsek birden fazla gol bulabileceğimizi söyledik. İkinci yarıda istediğimiz bir Galatasaray sahadaydı. 1-0'dan sonra böyle bir tepki göstermeleri ve ikinci yarıdaki oyundan dolayı oyuncularımı tebrik ediyorum." şeklinde konuştu.

Oynatamadığı oyuncular için üzüldüğünü söyleyen genç teknik adam, "Sadece Yasin ve Bilal değil, bütün oyuncularımdan çok memnunum. Bugün Koray'ı oynatamadığım için de çok üzgünüm. Çok iyi geliyor arkadan, çok iyi çalışıyor. Her geçen gün daha iyi olacağımızı düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Benfica maçının önemine ve taraftar desteğiyle neler yapabileceklerine değinen Hamzaoğlu, "Benfica maçı bizim için fazlasıyla önem kazandı. İnşallah Benfica maçıyla da Şampiyonlar Ligi'nde galibiyetle tanışırız. Taraftarımız bugün çok iyi destek verdi. Bunu yaptıkları zaman 10 dakikada bile maçı çeviririz." şeklinde konuştu.

"Semih'i vermeyi düşünmem"

Hamza Hamzaoğlu, Semih Kaya'nın devre arasında Inter'e transfer olacağı şeklinde İtalyan medyasına yansıyan haberler olduğunun aktarılması üzerine, bu oyuncuyu bırakmak istemeyeceğini söyledi.

"Semih'i vermeyi düşünmem" diyen Hamzaoğlu, "Şu anda belki oynatmıyoruz ama Semih bizim için çok önemli bir oyuncu. Chedjou ile Hakan Balta iyi götürüyorlar ve biz de düzeni devam ettiriyoruz. Tüm oyuncularımdan son derece memnunum" diyerek sözlerini tamamladı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler