Rıdvan Dilmen'in derbi iddiası

NTV ve NTVSpor'da yayınlanan "%100 Futbol" programının yorumcusu olan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin deplasmanda Kayserispor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından tespitlerde bulundu.

Yayınlanma: 18.10.2015 - 20:21
Abone Ol google-news

 

NTV ve NTVSpor'da yayınlanan "%100 Futbol" programının yorumcusu olan Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin deplasmanda Kayserispor'u 1-0 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından tespitlerde bulundu.

İşte Dilmen'in tespitleri...

Bu maçı izlemeyenler çok şey kaybetmediler. Geçen hafta 2-0'dan 2-2'ye gelen Akhisar maçı oynandı. Dün Galatasaray kazandı... Fenerbahçe açısından bugün her şeyden çok kazanmak önemliydi. 3 puana saygı duymak lazım ama deplasmandaki oyunsal problem devam ediyor.

TÜRKİYE REKORU KIRILMIŞTIR
Bugün Türkiyen rekoru kırılmıştır. 47 faul olmuş. 10 sarı kart var, 1 kırmızı kart var. Nasıl iyi futbol oynansın? Mustafa Akbaş, oyundan atılmak istiyordu. İlk sarı kartından sonra da çok uğraştı.

Fenerbahçe, bugün çok önemli bir 3 puan aldı. Gelecekle ilgili konuşmak için erken ama Fenernbahçe'nin deplasmanlarda işinin zor olduğu belli. Fenerbahçeliler, sonuçtan dolayı çok mutlu olmalı ama bu oyun deplasmanlar için yetmez.

KÖTÜ YÖNETENİ DÖVERLER
Hakem iyi hakem ama bu maçı kötü de yöneteni döverler. Bu maçı kötü yönetmek için kendi başına bir şeyler uydurman lazım. Son dakikada yaşanan gerginliği de iyi yönetti.

FİZİK GÜCÜ YOK
Fenerbahçe, fizik olarak çok güçlü değil. Kadıköy'de oynanan maçlarda hızlı oynuyor ama 60 dakika oynuyor. Fenerbahçe'nin coşkusunda problem yok ama takım gitmiyor. Zor maçta alınan 1-0'lık skor yakıştı ama bu oyun yakışmadı. Takım çok temposuzdu. Kötü top oynayarak kazandılar.

KAYSERİSPOR'UN İŞİ ZOR
PTT Ligi'nde oynayan Göztepe'nin ilk 11'ine baktım ve hemen hemen Kayserispor ile eşit takım. Tolunay Hoca ile en son kahve içtiğimde de söylemiştim. Bu kadro Kayserispor'a yetmeyebilir.

MEHMET - JOSEF OLMAZ
Fenerbahçe'de oyuna giren Alper, Ozan ve Diego'dan hiçbiri takıma katkı sağlamadı. Diego'nun dönme hastalığı devam ediyor. Topu alıyor dönüyor, alıyor dönüyor... Fenerbahçe'de %100 Mehmet Topal ile Josef de Souza yanyana oynamaz. İki dümdüz oyuncuyla atak yapamazsın mümkün değil. Türkiye Ligi'nde kaleye gidemezsin.

3 yersin, 5 yersin bilmem... Gol krallığına aday oyuncularla oynuyorsunuz. Van Persie, Fernandao, Nani, Markovic hepsi iyi oyuncu ama pozisyon yok. Mehmet Topal ve Josef gibi iki tane yana oynayan futbolcu ile Fenerbahçe'nin hücum yapma şansı yok. Beni affetsinler ama ikisi aynı anda olmaz.

İSTİKRAR YAKALAYAMADILAR
Fenerbahçe'nin iyi top oynamadığını, istikrarı olmadığını, Şener, Kjaer ve Nani dışında istikrarı yakalayan oyuncusu yok. Kayserispor deplasmanında alınan 3 puan çok önemli. Kış gelmeden çok önemli bir deplasmandan 3 puan alındı.

DERBİDE STAT FULL OLUR
Molde grupta 4 puan yaptı. Fenerbahçe'nin Ajax maçını mutlak kazanması gerekiyor. Bugünkü oyun önümüzdeki maçlar ümitsizliğe götürmesin çünkü hem Ajax hem de Galatasaray maçında tribünler full olur. Galatasaray maçında takım yorgunluk hissetmez.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler