Amigoya men cezası

Tribünde Fenerbahçe forması giydiği için çocuk taraftara tepki gösteren amigoya, adli soruşturma tamamlanıncaya kadar spor müsabakalarına girişten men cezası verildi

Yayınlanma: 21.10.2015 - 19:10
Abone Ol google-news

 

Spor Toto Süper Lig'de Kayserispor ile Fenerbahçe arasında yapılan maçta Kayserispor tribününde Fenerbahçe forması giyen çocuğa tepki gösteren amigoya, adli soruşturma tamamlanıncaya kadar spor müsabakalarına girişten men cezası verildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, konuyla ilgili Emniyet Müdürlüğünün başlattığı soruşturma kapsamında, amigo Recai Kahraman'ın ifadesi alındı. Tribündeki olayla ilgili toplanan görüntüler savcılığa intikal ettirildi.

Kahraman, adli soruşturma tamamlanıncaya kadar tedbir amaçlı olarak Sporda Şiddet ve Düzensizliğin Önlenmesine Dair Kanun hükümleri kapsamında spor müsabakalarına girişten men edildi.

 
[Haber görseli]

Spor Toto Süper Lig'de Pazar günü oynanan Kayserispor-Fenerbahçe karşılaşmasını, Kayserispor tribününde babası Ramazan Çoban ile izleyen 5 yaşındaki Ahmet Berkay Çoban, üzerindeki Fenerbahçe forması nedeniyle amigo Recai Kahraman'ın tepkisi üzerine ağlamış, olay sosyal medyada büyük tepki çekmişti.

Vali Orhan Düzgün'ün girişimiyle Ramazan Çoban, eşi Hikmet ve oğlu Ahmet Berkay Çoban ile bir araya gelen Recai Kahraman, aileden özür dilemiş, aile ise şikayetçi olmayacağını bildirmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler