Taraftara kızdı, uçağı uçurmadı

Aprona geri dönen uçak 1 saat 25 dakika gecikmeyle havalandı. Pilot raporuna gecikmenin nedenini, "Yolcu kaynaklı" olarak yazdı

Yayınlanma: 22.10.2015 - 04:33
Abone Ol google-news

 

Böylesi daha önce görülmedi... Beşiktaş'ın Lokomotiv Moskova ile oynayacağı maç öncesi takımını Moskova'da yalnız bırakmak istemeyen bir grup Beşiktaş taraftarı sabaha karşı 01.55'te İstanbul Atatürk Havalimanı'ndan havalanması gereken uçağa bindi. Beşiktaşlı taraftarlar yüksek sesle marşlar söylemeye başlayınca bundan rahatsızlık duyan Aeroflot Rus Hava Yolları uçağının pilodu taraftara uyarıda bulundu. Ancak bu ikazı dikkate almayan Siyah-Beyazlı taraftarlar hiçbir şey olmamış gibi marş söylemeye devam etti. Taraftarın vurdumduymazlığına sinirlenen pilot uçağı aprona geri döndürdü. Aeroflot kaynaklarından alınan bilgiye göre uçak 1 saat 25 dakika gecikmeyle havalanmak zorunda kaldı. Havayolu şirketinin kayıtlarına gecikmenin sebebi , "Yolcu kaynaklı" olarak yazıldı.

TARAFTARLAR OLAYI SOSYAL MEDYADAN DUYURDU
BU gelişmeler yaşanırken uçaktaki taraftarlar olayı sosyal medya aracılığıyla anlattı. Taraftarlar, "Aprona geri döndük. 1 marş söylendi diye pilot uçağı geri döndürdü. Polis bekliyoruz. Bu uçak kalkar ama bizi Rusya'ya alırlar mı bilmiyorum. Pilot ben gitmiyorum diyor. İmzalı evrak istiyor. Diplomatik bir kriz çıkabilir. Uçak kalkıyor fakat Rusya'ya bilgi verilmiş çıkacak olan en ufak bir gürültüde Rus hava sahasına girdiğimizde indirilip ülkeye alınmayacağız" yorumunda bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler