Umut Bulut F.Bahçe'yi seviyor

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesinde, iki takımın bu sezon kadrolarda bulunan futbolcular içinde 8'i rekabette gol sevinci yaşadı.

Yayınlanma: 24.10.2015 - 22:23
Abone Ol google-news

 

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesinde, iki takımın bu sezon kadrolarda bulunan futbolcular içinde 8'i rekabette gol sevinci yaşadı.

Galatasaray'da Selçuk İnan (3), Wesley Sneijder (3), Hakan Kadir Balta (2), Umut Bulut (2) ve Burak Yılmaz, Fenerbahçe'de ise Gökhan Gönül, Hasan Ali Kaldırım ve Alper Potuk derbide gol attı.

Heyecanı iki takımda yaşayanlar

Fenerbahçe ile Galatasaray bu sezonki kadrolarında bulunan toplam 4 futbolcu, her iki takımda da oynadı.

Fenerbahçeli Mehmet Topal ve Caner Erkin daha önce Galatasaray'da, Galatasaraylı Burak Yılmaz ve Olcan Adın ise önceki yıllarda Fenerbahçe'de forma giydi.

Umut Bulut'un Fenerbahçe'ye 8 golü var

Galatasaraylı Umut Bulut, Fenerbahçe filelerine kariyeri boyunca geçmişte farklı formalar altında resmi maçlarda 8 gol kaydetti.

Umut Bulut, Süper Lig, Türkiye Kupası ve TFF Süper Kupa olmak üzere, MKE Ankaragücü'nde oynadığı dönemde 2, Trabzonspor formasıyla 4, Galatasaray'da ise 2 kez Fenerbahçe filelerini havalandırdı.

Golcü futbolcu, 2012-2013 sezonu başında Galatasaray ile Fenerbahçe arasında Erzurum'da oynanan TFF Süper Kupa maçında 2 gol atarak, takımının 3-2'lik skorla kupayı müzesine götürmesinde başrolü oynadı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler