Trabzonspor tesislerinde ilginç 'kara kedi' avı

Trabzonspor'un Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nin bahçesindeki kara kedilerin 'uğursuzluk getirdiği' inancıyla toplatıldığı iddia edildi. Bordo mavililerin ayrıca büyü bozmak için kulüp flamasını hocaya okuttuğu ileri sürüldü. Ancak yönetici Aslan, hoca iddiasını yalanladı.

Yayınlanma: 26.10.2015 - 17:32
Abone Ol google-news

Trabzonspor'un ligde üst üste mağlubiyetler almasının ardından Trabzon’da yayınlanan bazı yerel gazeteler, tesislerde bu yüzden kara kedi avına çıkıldığını ileri sürdü.

İddiaya göre, kara kedilerin uğursuzluk getirdiğine inanıldığı için, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nin geniş bahçesindeki kara kedileri toplamak için belediyeden yardım istendi.

Teknik direktör Şota Arveladze’nin de uğursuzluğuna inandığı kara kedilerin toplanması için belediyenin tesislere ekip yolladığı, kulüp personeli ile belediye ekiplerinin kedilerin toplanmasıyla ilgili çalışma yaptığı öne sürüldü.

İKİNCİ İDDİA: "BAŞKAN YARDIMCISI DA FLAMAYI OKUTTURDU"

Yerel gazeteler ayrıca, Medicana Sivasspor maçı sonrasından takımın üzerinde büyü olduğuna inandığı için Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Yakup Aslan’ın (üstte) kulüp flamasını hocalara okuttuğunu, daha sonra yakın çevresine büyük büyünün devre dışı bırakıldığını da iddia ettiler.

ASLAN DEDİKODULARI YALANLADI

Başkan Yardımcısı Yakup Aslan, kulüp flamasını hocalara okuttuğu yönündeki dedikoduları üzerine sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Son 4 haftada oynadığı maçları kaybeden takımımızın Sivasspor karşısında galip gelmesinin hemen ardından bir gazete yazarının, (Büyü bozmak için Yakup Aslan bayrak okuttu) şeklindeki saçma sapan iddiası, (bazıları Trabzonspor’un başarısından rahatsız oluyor) şeklindeki söylentilerin doğruluğunu teyit eden bir işaret olabilir mi? Bu sorunun cevabını camiamızın takdirine bırakıyorum."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler