Orman: Bizim Fenerbahçe kadar tapemiz yok

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, Sivas yenilgisi sonrası, "Beşiktaş ile konuşacağım. Şike ile ilgili suçlanıyorlar ama camiaları hiçbir açıklama yapmıyor" diyen Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'a A Haber'den yanıt verdi.

Yayınlanma: 11.02.2014 - 12:27
Abone Ol google-news

'Artı Futbol' programına evinden canlı bağlanan Orman, Fenerbahçe'ye göre durumlarının farklı olduğunu belirterek, "Onların dosyaları ile bizimki farklı. Fenerbahçe'nin 6-7 maçı var. Dosyada birçok F.Bahçeli yöneticinin adı geçiyor. Bir sürü tapeleri var. Bizim öyle değil. Bir tek kupa maçıyla ilgili bir durum var. İsmi geçenler Serdal Adalı ve Tayfur Havutçu'dur. Bütün tapeleri okudum. İkisi de suçsuz. Adalı'nın tapesi bile yok. Beşiktaş Kulübü işin içine konu mankeni olarak sokuldu. Biz bu işin içine ortak olmak istemiyoruz" diye konuştu.

DEMİRÖREN'LE ANLAŞIRIZ

Fikret Orman Yıldırım Demirören'in alacakları konusunda ise şöyle konuştu: "Bir sulh yolu arıyoruz. Mahkemede sürünmenin anlamı yok. Sorunları çözeceğiz. Demirören ile de zaman zaman konuşuyoruz ve kendisinin de sorunları çözme konusunda bir niyeti var, buna inanıyoruz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler