Rıdvan Dilmen Beşiktaşlı yıldızlara F.Bahçeli örnek verdi

NTV ve NTVSpor'da yayınlanan "%100 Futbol" programının yorumcusu olan Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından tespitlerde bulundu.

Yayınlanma: 31.10.2015 - 00:50
Abone Ol google-news

NTV ve NTVSpor'da yayınlanan "%100 Futbol" programının yorumcusu olan Rıdvan Dilmen, Beşiktaş'ın Kasımpaşa ile 3-3 berabere kaldığı karşılaşmanın ardından tespitlerde bulundu.

İşte Dilmen'in tespitleri...

Kasımpaşa, bu yıl çok dirençli bir takım. Avrupa Kupaları'na gidecek sertlikte, sıkılıkta bir takım. Kasımpaşa, oyuncu değişiklikleri ve son anlardaki performansla skora şartlanmıştı.

POZİSYON NET PENALTI
Beşiktaş'ın 70 dakikalık oyunuyla son 20 dakikalık oyunu çok farklıydı. Pozisyon, tartışmasız, net penaltı. Beşiktaş iyi oynadığı dakikalarda 70 dakika öne geçemedi. Kötü oynadığı dakikalarda beraberliği yakaladı.

BAZEN KAYIPLAR HAYIRLI OLUR
Bazen bazı beraberlikler, puan kayıpları hayırlı olabilir. En azından yenilmiyorsunuz, cebinize 1 puanı koyuyorsunuz. Şenol Güneş, devre arasında zaten riski almıştı bir de Milosevic'in yerine Cenk girince abartılı bir risk almış oldu.

Olcay'ın 3, 4 tane topuk varyasyonları yaptığı dönemde oyun koptu. Orada doğru pas alışverişi yapsalardı oyun ikinci yarının başında Beşiktaş maçı koparabilirdi.

Yorucu maç oldu. Castro, Oğuzhan ve Atiba maç boyunca müthiş mücadele ettiler. Bu 3 oyuncunun koşu mesafelerini çok meraj ediyorum ama en az 11'er kilometre koşarlar.

STADI BİR AN ÖNCE AÇSINLAR
Beşiktaş, şampiyon olur ya da olamaz bilemem ama stadı ne yapıp edip bir an önce açsınlar. Geçen sezon deplasman rekoru kırdılar, içeride kaybedilen puanlarla şampiyonluğu verdiler. Hele hele Gomez geldikten sonra Beşiktaş, iç sahada japon kale maç yapar.

CÜNEYT ÇAKIR DA İYİYDİ
Oldukça sert maçtı. Güzel maç oldu. Son pozisyonda penaltıdan önce Atiba topa eliyle dokundu mu, dokunmadı mı bilmiyorum ama Cüneyt Çakır iyi maç yönetti. Maç iyi olduğuna göre hakemi de iyidir. Cüneyt Çakır'ın bu performansında yardımcılarının da müthiş katkısı var.

GEBERİK TAKIMINI GÖRMEDİM
Rıza Çalımbay, Kasımpaşa'ya teşhisi doğru koymuş, tedaviyi de doğru yapmış. Ben Rıza Hoca'nın bugüne kadar geberik bir takımını görmedim. Sever fizikli oyuncuları. Savunmadaki oyuncuları kesin Rıza Hoca bulmuştur. Rize'deyken Kweuke'yi de o bulmuştu.

BEŞİKTAŞ - F.BAHÇE BENZERLİĞİ
Fenerbahçe'de Robin van Persie ve Fernandao'nun yedek olunca enerjilerinin düşmesi gibi Quaresma ve Gökhan da yedek kalınca enerjileri düşüyor. Bunlar duygusal oyuncu. Mesela Olcay ve Cenk böyle değil. Yedek de kalsalar enerjileri düşmüyor.

QUARESMA, TÖRE'Yİ BOZDU
Quaresma'nın gelişi Gökhan Töre'yi bozdu. Geçen sene müthil bir sezon geçirmişti. Bu çocuk birden bire 40 yaşına gelmedi böyle. Ha bu doğru mu değil ama duygulal çocuk Gökhan. Gökhan'ın da Olcay gibi düşünmesi lazım. Enerjisinin düşmemesi lazım.

Şenol Güneş, ne yapıp etsin Gökhan Töre'yi takıma kazandırsın. Bu şekilde her gün Gökhan'ı kaybediyor. Gökhan Töre, geçen sezon yıldızdı. Bu sezon banko oyuncu olmaktan çıkınca performans olarak düştü.

LÖW, GOMEZ'İ ALIR
Löw, Gomez'i alır. Sadece bu maça göre de değerlendirmemek lazım. Geçen haftaları da net şekilde izlemiştir. Türkiye'yi de seviyor Löw. Fransa'ya daha çok var ama Löw, Gomez'i milli takıma alır.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon