Hamzaoğlu'nun isteği yeni Melo

Selçuk, Bilal ve Rodriguez'in performansından memnun olan Hamzaoğlu'nun buna rağmen orta alanda sertliği artırmak için yönetimden agresif ve savaşçı bir orta alan oyuncusu istediği öğrenildi

Yayınlanma: 02.11.2015 - 04:12
Abone Ol google-news

Yaşadığı ekonomik kriz ve Finansal Fair Play tehdidi nedeniyle sıkıntılı günler geçiren Galatasaray'ın ara transfer döneminde nasıl bir politika izleyeceği merak konusu... Alınan bilgilere göre teknik direktör Hamza Hamzaoğlu yönetimden öncelikli olarak forvete değil, orta alana takviye yapılmasını istedi. Başarılı hocanın Selçuk İnan, Bilal Kısa ve Jose Rodriguez'in şu ana kadar gösterdiği performanstan çok memnun olduğu, fakat orta alanda sertliği artırmak için bu bölgeye agresif ve savaşçı bir oyuncu istediği belirlendi. Özellikle Felipe Melo'nun takımdan ayrılmasının ardından orta alanda defansif sıkıntılar yaşayan Hamza Hamzaoğlu'nun ara transfer döneminde mutlaka takviye talep ettiği ifade ediliyor. Yönetim, başarılı teknik adamdan gelen rapor sonrasında hemen harekete geçerken, scout ekibi de oyuncu araştırmalarına start verdi.

RODRIGUEZ VE CAROLE GİBİ BİR İSİM OLACAK
Kulübün içinde bulunduğu ekonomik tablo nedeniyle, transfer edilecek oyuncu genç ve düşük maliyetli olacak. Jose Rodriguez ve Lionel Carole gibi gelecek vadeden isimler üzerinde duran Galatasaray yönetiminin özellikle Güney Amerika'da araştırmalar yaptığı belirtiliyor. Hamza Hamzaoğlu'nun forvet hattına da aynı şekilde genç ve maliyeti düşük bir isim transfer etmesi bekleniyor. Yönetim ve scout ekibi bu konuda da araştırmalara başlamış durumda.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler