Mehmet Ekici'den transfer itirafı: "Evet görüştüm..."

Bu sözler, adı son günlerde özellikle Beşiktaş ile anılan Mehmet Ekici'ye ait. Son olarak Trabzonspor Başkanı Hacıosmanoğlu ile görüştüğünü belirten yıldız oyuncu, “Beni burada zor durumda bırakmak için kötü iddialar ortaya atılıyor. Böyle bir insan değilim” dedi.

Yayınlanma: 02.11.2015 - 05:33
Abone Ol google-news

Trabzonspor’da son günlerde futboluyla değil, yaşadığı saha dışı olaylarla anılan ve bundan büyük rahatsızlık duyan Mehmet Ekici, bunların üzerine bir de transfer söylentilerinin çıkmasıyla küplere bindi.

Özellikle adı Beşiktaş ile anılan ve hatta bu kulübün yöneticileriyle görüştüğü iddia edilen Ekici, bazı haberlerin maksatlı olarak çıkarıldığını düşünüyor. “Evet, bir başkanla görüştüm ama sadece kendi başkanımla” diyerek bahsi geçen transfer iddialarını yanıtlayan Bordo-Mavililer’in yıldızı, “Beni zor durumda bırakan iddialar bunlar. Mehmet Ekici’yi yakından tanıyanlar bilir ki, asla böyle oyunlar, gizli işler yapmam. Ancak bir de tanımayanlar var ve bu tip haberler yanlış yorumlanabilir. Trabzon’da ne yaşadıysam bu ortada yaşandı. Başkanla görüşmemi de gizli yapmadım. Şimdi gidip bir kulübün başkanıyla görüştüğüm, anlaştığım doğru değil” ifadesini kullandı.

Forma bekliyor

Her fırsatta kulübede ya da tribünde olmanın sahada mücadele etmekten çok zor olduğunu da belirtmekten kaçınmayan Mehmet Ekici’nin form durumu ise teknik direktör Şota’nın yüzünü güldürüyor. Dün yapılan antrenmanda da takımla birlikte çalışmalara devam eden yıldız oyuncunun, İstanbul’daki Başakşehir deplasmanında uzun bir aradan sonra 11’e dönmesi bekleniyor. Özellikle duran toplarda son dönemde sıkıntı çeken Trabzonspor’un, Mehmet Ekici ile birlikte rahatlaması ve tekrar eski üretkenliğine kavuşması öngörülüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler