Ajax için kırmızı alarm

Hollanda ekibi, Roda’yı 6-0 yenince Pereira sıkıyönetim ilan etti.

Yayınlanma: 02.11.2015 - 23:13
Abone Ol google-news


Fenerbahçe’nin Ajax ile yapacağı maç Sarı - Lacivertliler adına çok zorlu geçecek. Hollanda ekibi liginde geçen hafta Roda’yı 6-0 yendi. Şu ana kadar 11 maç yapmış, 9 galibiyet 1 beraberlik 1 de yenilgisi var. Puanı 28 ve lider. 30 gol atmış 5 gol yemiş. Sahasında ise 5 maçta 4 galibiyeti bulunuyor. Roda maçını ekibiyle beraber izleyen teknik direktör Vitor Pereira dönüşünde ‘sıkıyönetim’ ilan etti. Portekizli hoca, futbolcularıyla yaptığı konuşmada, “Ajax kendi sahasında çok farklı oynuyor. Kadıköy’de yendik ancak asla gevşemememiz lazım. Dikkat etmemiz gereken önemli oyuncuları var, Klasse, Milik gibi..

Kazanan devam edecek

Perşembe günkü mücadele belki de kazananın yoluna devam edeceği, kaybedenin büyük yara alacağı bir maç niteliğinde olacak. Sizlerden gücünüze inanmanızı ve sahaya bu bilinçle çıkmanızı istiyorum. Defansta ise büyük zaaf yaşıyorlar. Bu zaaftan yararlanırsak, yine 3 puanı alırız ve Avrupa maceramıza devam ederiz” dedi.

Kjaer’den samimi itiraf

Danimarkalı futbolcu Kjaer, yeni kulübünde başarılı olma hedefine ve hakkında yapılan yorumlara değindi. Savunmada Abdoulaye Ba veya Bruno Alves’le oynamanın bir fark oluşturmadığını, tüm oyuncular olarak tek bir hedefe kilitlendiklerini aktaran Kjaer, “Takım olarak her gün daha iyiye gidiyoruz. Bizim takım halinde bir hedefimiz var ve bu hedefe göre oynamaya çalışıyoruz” dedi.

‘Şampiyonluk isterim’

Kariyerinde çok takım değiştirdiğini belirten oyuncu “Maalesef futbolda işler hızlı bir şekilde değişebiliyor. Şu anda içinde bulunduğum ortamın ve anın keyfini çıkarmaya çalışıyorum. Tüm enerjimi ve konsantrasyonumu Fenerbahçe’ye vermeye çalışıyorum. Burada futbol oynayacağım 4 sezon boyunca şampiyonluk yaşamak isterim ve böyle de olursa eminim herkes tarafından iyi bir şekilde anılırım. İnsanların benim kazandığım para ile ilgili yaptıkları yorumlara saygı duyuyorum. Şu an Fransa’dakinden daha iyi şartlarda bir kontratım var. Her zaman şükrediyorum, çünkü karşıma para kazanabileceğim fırsatlar çıktı. Evet, paranın kattığı bazı şeyler oluyor ama para her şey demek değil” ifadelerini kullandı.

3 Temmuz mesajı

Fenerbahçe Dergisi’nin kasım ayı sayısındaki yazısında, taraftarlara seslenen başkan Aziz Yıldırım, “ Bizler, 3 Temmuz 2011’de başlayan onur mücadelemizde çok önemli bir aşamayı daha geride bıraktık. Türkiye Cumhuriyeti’nin bağımsız yargısı, hakkımızda beraat kararı vererek kumpası bozmuş, her zaman dile getirdiğimiz haklılığımızın altını çizmiştir. Bundan sonrası için, beraat kararının Yargıtay tarafından onanması süreci vardır. Bu kararın o mertebede de onanacağına inanıyorum” şeklinde görüş belirtti.

Hazırlıklar sürüyor

Fenerbahçe, dün yaptığı antrenmanla Ajax maçının hazırlıklarına devam etti. Pereira, oyuncuları antrenmanda sık sık uyardı. Ozan Tufan da dünkü çalışmada yer aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler