F.Bahçe ve Beşiktaş'ın maçları hangi kanalda?

Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi'nde temsil eden Fenerbaçhe ve Beşiktaş'ın Perşembe akşamı oynayacağı maçların yayınlanacağı kanallar belli oldu

Yayınlanma: 03.11.2015 - 15:03
Abone Ol google-news

EFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi’nde 4. hafta maçlarının oynanacağı 3-5 Kasım tarihleri arasındaki 19 grup maçı, Tivibu Spor’un 4 farklı kanalından canlı olarak yayınlanacak. Rövanş heyecanının yaşanacağı maçlar öncesinde ve sonrasındaki stadyum programlarında yorumcular değerlendirmelerini futbolseverlerle paylaşacak.

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcilerimizden Beşiktaş 3. hafta oynanan maçta berabere kaldığı Lokomotiv Moskova’yı bu hafta evinde konuk edecek. Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da liderlik mücadelesine sahne olacak maç 5 Kasım Perşembe günü 19:00’da başlayacak.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu’ndaki temsilcimiz Fenerbahçe ise Ajax deplasmanına konuk olacak. 3. hafta maçında evinde ağırladığı Hollanda temsilcisini 1-0 yenen Fenerbahçe, 5 Kasım Perşembe günü oynanacak maçtan galibiyetle dönmek için mücadele edecek. 21:00’da başlayacak karşılaşma Murat Kosova’nın anlatımıyla sadece Tivibu Spor’da yayınlanacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler