Van Persie'yi hırslandıran karar: "Umutları bitecek"

Robin van Persie’nin Hollanda’nın Galler ve Almanya’yla oynayacağı hazırlık karşılaşmalarının kadrosuna dahil edilmemesinin yankıları sürerken, bu durum RvP’yi iyice hırslandırdı.

Yayınlanma: 04.11.2015 - 11:20
Abone Ol google-news

Robin van Persie’nin Hollanda’nın Galler ve Almanya’yla oynayacağı hazırlık karşılaşmalarının kadrosuna dahil edilmemesinin yankıları sürerken, bu durum RvP’yi iyice hırslandırdı. Hocası Danny Blind’in “Türkiye’ye transfer olduktan sonra ritmini bulamadı. Hala 90 dakika oynayamıyor. Keskin ve fit değil” sözleriyle eleştirdiği RvP, yarınki Ajax maçını kendisi açısından tarihi bir fırsat olarak görüyor.

Hocanın tercihinin sorgulandığı dönemde Amsterdam’da kritik bir maça çıkacak olan 32’lik golcü, sarı-lacivertli takım arkadaşlarına şu sözlerle içini döktü:

“Blind'in tercihine elbette saygılıyım ancak şu an Milli Takım’da forma giyen oyuncuların hepsinin form durumu sorgulanabilir. Ajax karşısına çıkmak benim için iyi olacak. Gollerimle herkese kendimi göstereceğim.

Takım olarak Avrupa’da çok daha etkiliyiz. Amsterdam Arena’nın atmosferini biliyor olmam avantaj. Evimizdeki Ajax maçı ve G.Saray derbisindeki gibi oynamayı başarırsak istediğimiz sonuçla evimize döneriz. Alacağımız 3 puan 2 maç kala bizi grupta çok iddia konuma getirecek. Ajax’ın da umutlarını büyük ölçüde bitirecek.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler