Şenol Güneş 5-0'ı görünce çıldırdı

As takımın önceki akşam oynanan çift kale maçta yedeklere 5-0 yenilmesi Şenol Güneş'i kızdırdı. Futbolcularıyla toplantı yapan tecrübeli hoca, “Lokomotiv Moskova karşısında böyle oynarsanız kazanamayız” ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 04.11.2015 - 11:29
Abone Ol google-news

UEFA Avrupa Ligi H Grubu’nun 4. haftasında yarın akşam lider Lokomotiv Moskova ile çok kritik bir sınava çıkacak olan Beşiktaş’ta, as futbolcuların önceki gün oynanan çift kale maçta yedeklerden fark yemesi Teknik Direktör Şenol Güneş’i harekete geçirdi.

Siyah-beyazlı hoca, as takımın, yedeklere 5-0 yenilmesi nedeniyle hemen kolları sıvadı ve oyuncularına ciddi uyarılarda bulundu. Kasımpaşa ile berabere kalsa da futbol olarak sınıfı geçen siyah-beyazlı asların, yedeklerle oynanan maçta rehavet içinde olduğunu gören Güneş’in, “Lokomotiv Moskova karşısında böyle oynarsanız kazanamayız” diye konuştuğu öğrenildi.

Futbolcularından antrenman maçlarında bile yüksek motivasyon isteyen Şenol Güneş, Rus ekibiyle oynayacakları karşılaşmanın önemine dikkat çekti. Oğuzhan, Sosa, Mario Gomez, Gökhan Töre, Atiba ve Olcay gibi isimlerden oluşan bir kadronun çok daha mücadeleci olması gerektiğine vurgu yapan deneyimli teknik adamın, antrenman maçındaki farklı yenilgi nedeniyle ideal 11’de değişikliğe gidebileceği iddia edildi.

As-yedek ayrımı yapmadan antrenman performanslarına göre oyuncularına forma verdiğini her fırsatta dile getiren Şenol Güneş, Lokomotiv Moskova maçının kadrosunu bugün şekillendirecek. Beşiktaş’ın hocası geçen sezondan kalan 3 maçlık cezası biten Olcay Şahan’ı ilk 11’de sahaya sürmeyi düşünüyor. Atiba’nın orta sahadaki partneri ise Oğuzhan veya Necip olacak.

Gökhan Töre’nin de yer aldığı as takımın, yedekler karşısındaki kötü performansı Şenol Güneş’in gözünü korkuttu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler