Galatasaray'dan Jose ve Burak açıklaması

Galatasaray Kulübü, bugün basında çıkan haberler üzerine bir açıklama yayınladı.

Yayınlanma: 05.11.2015 - 15:41
Abone Ol google-news

Sarı Kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada Jose Rodriguez'in Hamza Hamzaoğlu ile tartıştığı ve kadro dışı kaldığı ve Burak Yılmaz'ın en geç sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddiaları yalanlandı.

Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Bugün Milliyet Gazetesi’nde Nevzat Dindar imzasıyla yer alan “Tripal Enfeksiyon” başlıklı haberde yer alan ‘profesyonel futbolcumuz Jose Rodriguez ile teknik direktörümüz Sayın Hamza Hamzaoğlu arasında anlaşmazlık yaşandığına’ dair iddialar tamamen asılsızdır.

Transfer sezonunda teknik direktörümüz Hamza Hamzaoğlu’nun talebi ile takıma kazandırılan isimlerden olan Jose Rodriguez, tüm oyuncularımız gibi takımımızın başarılı olması adına her an göreve hazır şekilde çalışmalarını sürdürmektedir.

Ayrıca bugün Takvim Gazetesi’nde yer alan ve bazı internet sitelerinin de sorgulama gereği duymadan itibar ettiği ‘Burak Yılmaz’ın Ocak ayında veya sezon sonunda takımdan ayrılmak istediği’ne ilişkin haber de hayal ürünüdür. Oyuncumuzun böyle bir kararı olmadığı gibi, kulübümüzün de oyuncumuz hakkında bu şekilde bir tasarrufu bulunmamaktadır.

Takımımızın sekiz maç süren yenilgisizlik serisinin ardından yaşadığı ilk mağlubiyetin ardından çıkarılan maksatlı ve camiamıza zarar vermeyi amaçlayan bu tip haberleri manidar bulduğumuzu, benzer içerikli haberlerin devamı hâlinde yasal yollara başvuracağımızı önemle belirtmek isteriz.

Galatasaray Spor Kulübü


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler