Şenol Güneş: Avantajımızı kaybettik

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lokomotiv Moskova maçı sonrasında konuştu.

Yayınlanma: 05.11.2015 - 22:00
Abone Ol google-news

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulundu.

İŞTE GÜNEŞ'İN SÖZLERİ...

Mücadeleyi değerlendiren Şenol Güneş, "Oyun üstünlüğü bizdeydi. Onları oynatmamamız gerekiyordu. İstediğimiz sonuç olmadı. 1-0 da bitirebilirdik, 2-1 de kazanabilir, 2-1 de kaybedebilirdik. Oyunculara söyleyecek söz, evet kazanmayı hak ettiniz, ama daha dikkatli olmanız gerekiyordu. İlk 10 dakikada top kayıplarımız çok oldu. Golden sonra da geride gereksiz rakibe şans verdik. 10 dakikalık bölüme savunmada olmamıza rağmen rakibin boş olması üst düzey takımlar için kötü tabii.Avantajımızı kaybettik. Bu oyunun karşılığında kazanmamız gerekirdi. 3 puanı hak ettiğimizi düşünüyorum. Daha etkili olabilir, daha çok pozisyon bulabilirdik. Çok kolay bir şekilde kaybettik. Bu maçı kazansaydık, hemen hemen Skenderbeu ile birirebilirdik. Önümüzdeki 2 maçı kazanmaya çalışacağız. Üzülüp, hayıflanmaya gerek yok, çok çalışıp eksiklerimizi gidermeye çalışacağız. Biz zoru başaran bir takımız, yine zoru başaracağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

"SİZİN İŞİNİZ KONUŞMAK, BİZİM İŞİMİZ SAHADA"

Quaresma'nın yedek kalması ile ilgili konuşan teknik adam, "Her şeyi söyleyebilirsiniz, sizin işiniz konuşmak, bizim işimiz sahada. Oyuncu iyi oynar kötü oynar tartışılır, bu sizin işiniz. Olcay gayretliydi, ama pozisyonları atamadı. Quaresma ise bir pozisyonda attı. O iyi, diğeri kötü anlayışı çağ dışı bir anlayış. Bu sizin işiniz. Bizi buna dahil etmeyin. Herkes bir gayret gösteriyor. Bazen istediğini olmayabilir. Akıcılığımız biraz eksikti. Kenardan orta isteğimiz vardı, ama en az etkili ortada gol attık" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler