Bitmeyen Alex-Yıldırım kavgası

Brezilyalı futbolcuyla başkan prim polemiğine girdi. Fenerbahçe’de Alex de Souza’nın hafta içi yaptığı açıklamalara başkan Aziz Yıldırım yanıt verdi.

Yayınlanma: 06.11.2015 - 22:23
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin eski yıldızı Alex de Souza ile başkan Aziz Yıldırım arasındaki gerginlik demeçlerle tırmanmaya devam ediyor. Yıldırım, Brezilyalı futbolcunun önceki gün yaptığı açıklamaları yalanladı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan bildiride, “Bahsi geçen futbolcu, 4 Mart 2008 tarihinde deplasmanda oynadığımız Sevilla karşılaşmasının devre arasında soyunma odasına inip futbolculara turu geçmeleri halinde 1 milyon değil, 1.5 milyon dolar prim vereceğimi söylediğimi iddia etmiş ve sonrasında hayal ürünü olan bazı diyaloglardan bahsetmiştir. Bu haberlerin hepsi yalandır. Bu iftarının sahibi Alex’e söylüyorum, “Sevilla maçının devre arasında soyunma odasına inmedim. Bunu ispat etmelisin çünkü iftira atmak bir ahlaksızlıktır.

‘100 dolara 100 takla atar’

Gündemde kalmak için benim adımı kullanmaktasın. Şimdi de yalan ve çirkin iftiralarla gündem yaratmaya çalışıyorsun. Alex gibi parayı çok seven bir oyuncu 100 dolar alacağını almak için bile 100 takla atar. 2011 yılında bizler sözde şike davasında yargılanırken kulübümüzün en zor döneminde kendisi UEFA’ya verilmesi gereken ve tüm futbolculardan alınan rutin ‘alacağı yoktur’ yazısını imzalamamıştır. Alex’e tavsiyem ülkesi Brezilya’da antrenörlük kursuna gitmesi ve Türkiye’de kendisine destek olan ağabeylerinden ben görevi bıraktıktan sonra da aynı desteği sürdürmeleri halinde görev beklemesidir” görüşlerine yer verildi.

İşin sırrı Bursalılar mı?

Fenerbahçe-Ajax’ı elinden kaçırdı diyebiliriz. Oyunun tamamına yakınında Sarı - Lacivertliler üstündü. Pereira’nın değişiklikleri olumlu yöndeydi. Volkan’ı da, Ozan’ı da, Fernandao’yu da beğendim. Ne dersiniz işin sırrı Bursalılar mı? Volkan Şen yedek kulübesinden artık kurtulmalı. Ozan Tufan üzerine daha da koyarak oynayacak. 10-15 gün kadar önce Robin van Persie mi, Fernandao mu ya da ikisi mi oynamalı diye yazmıştım. İkisi bir arada denendi tutmadı, biri için tercih yapılırsa Fernandao derim. Nani de bal yapmayan arı. Alper iyi ki formayı kaptı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler