Alex'in beklenen kitabı çıktı

Fenerbahçe efsanesi Alex de Souza'nın Türkiye günleriyle ilgili önemli bilgileri de içeren, merakla beklenen kitabı raflardaki yerini aldı.

Yayınlanma: 10.11.2015 - 13:12
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin efsane futbolcusu Alex de Souza’nın hayatını anlatan kitabının piyasaya çıkışı tarihi belli oldu ve kitabın kapak resmi kamuoyuyla paylaşıldı.

‘Alex, Biyografi’ adı taşıyan kitap bugün itibariyle Sao Paulo’daki kitapçılarda satışa çıkarıldı. Kitabı Brezilyalı gazeteci Marcos Eduardo Neves kaleme aldı. Kentteki Paulista Bulvarı üzerinde bulunan ulusal kültür ve sergi sarayında bugün TSİ akşam saatlerine doğru hem kitabın yazarı, hem de Alex’in katılacağı bir törenle kitabın resmi tanıtımının yapılacağı bildirildi.

Coritiba, Cruzeiro, Palmeiras ve Flamengo gibi Brezilya ekiplerinde önemli başarılar kazanan ve Brezilya Milli Takımı forması da giyen oyuncunun, bu dönemleri kapsayan anıları kitapta yer alıyor. Eserdeki en önemli bölümlerden bir tanesinin ise adeta bir ilah düzeyine eriştiği Fenerbahçe’de top koşturduğu döneme ait olduğu ve Türkiye ile ilgili önemli bilgilerin de kitapta yer aldığı bildirildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler