"Oynatmayacaktınız, neden garanti verdiniz?"

Hakan Balta’nın formu nedeniyle gerçek mevkisi stoperde oynayamayan, sağ bekteki yerini ise Sabri’ye kaptıran Jason Denayer, durumunu, “Ben neden yedek kalıyorum” diye sorgulamaya başladı. Belçikalı futbolcu, kiralanırken kendisine verilen sözün tutulmasını bekliyor.

Yayınlanma: 12.11.2015 - 11:03
Abone Ol google-news

Belçikalı rahatsız... Galatasaray’ın transferi için yoğun çaba harcayarak Manchester City’den kiraladığı Jason Denayer, mutsuz... Nedeni ise sezon başındaki bir diyalogda gizli.

Denayer, imza atarken, ne para ne pul konuştu, Galatasaray’dan tek dileği vardı: Banko oynamak. Ancak baştaki hesabı, sezona uymadı ve sıkıntısı giderek büyüdü.

MARSİLYA'DAN DÖNDÜ!
Galatasaray'ın kiralık olarak kadrosuna kattığı Denayer’i sezon başında Marsilya da istiyordu.

Belçikalı stoperin Manchester City’den ayrılmasının nedeni ise İngiliz devinin geniş kadrosunda yer bulamayacağı için ‘forma giymek’ ve gelişimi adına sürekli oynayacağı bir takıma gitmekti.

Marsilya’nın da ısrarla çok isteyip 900 bin euro yıllık ücret önerdiği Denayer, Galatasaray ile ne para ne pul konuştu. Tek bir talepte bulunarak forma garantisi istedi.

Denayer, kendisiyle görüşen sarı kırmızılılara, “Kendimi geliştirmek adına Manchester City’den ayrılacağım. Oynayacaksam, oynatacaksanız geleyim. Ben zaten yeterli performansı gösteririm ancak Galatasaray kadrosuna bana ihtiyaç varsa ve oynayacaksam imzaları atalım” dedi.

PLANLARI HAKAN BALTA BOZDU!

Denayer'in bu talebini teknik direktör Hamza Hamzaoğlu ve yönetim de ‘Sana ihtiyacımız var’ diyerek onayladı.

Hamzaoğlu’nun planı Denayer’i Chedjou ile birlikte stoper oynatmaktı. Ancak Hakan Balta’nın üst düzey formu işleri karıştırdı. Ligde geride kalan 11 hafta Denayer için tam bir hayal kırıklığı oldu.

FLORYA'DA HERKES FARKINDA

Ligin 2. haftası bittiğinde takıma katılan Denayer, Hamza Hamzaoğlu’ndan 4 maçta ilk 11’de, görev alabildi, 1 kez sonradan girdi, 4 Şampiyonlar Ligi maçının 3’ünde oynadı. Stoper olmayınca kaydırıldığı sağ bekteki formasını da Sabri’ye kaptıran Denayer ‘Ben neden yedek kalıyorum’ sorusu ile mutsuz... Florya’daki tavırları, hal ve hareketleri ile rahatsızlığını ortaya koyan Denayer’in durumunu herkes bilirken, soruna nasıl bir çözüm bulunacağı da belirsiz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler