İtalyanlar Oğuzhan'ın peşinde

Beşiktaş'a geldiği günden bu yana zaman zaman fazlasıyla iyi işler yapan ancak ilk kez bu sezon başarılı performansını sürekli olarak sergileyen Oğuzhan Özyakup, Avrupa'nın dikkatini çekmeye başladı.

Yayınlanma: 12.11.2015 - 11:09
Abone Ol google-news

Beşiktaş'a geldiği günden bu yana zaman zaman fazlasıyla iyi işler yapan ancak ilk kez bu sezon başarılı performansını sürekli olarak sergileyen Oğuzhan Özyakup, Avrupa'nın dikkatini çekmeye başladı. Birçok kulüp tarafından izlenmeye başlayan Oğuzhan Özyakup'a ilk ve en ciddi talip İtalya'dan çıktı.

Galatasaray'da çalıştığı dönemde Türkiye'de birçok ismi takibine alan İtalyan teknik adam Roberto Mancini, Semih Kaya ve Serdar Aziz gibi Oğuzhan Özyakup'a da göz koydu. İtalya'da Inter'in başına geçen ve hemen hemen istediği tüm futbolcuları takıma kazandıran Mancini, Oğuzhan için de "Alabiliriz" raporunu hazırladı.

Orta sahaya yaratıcı bir oyuncu daha katmak isteyen Mancini, Beşiktaş'ta tandığı ve daha önce Arsenal'de Arsene Wenger'in de gözüne girmeyi başaran 23 yaşındaki Oğuzhan Özyakup'un oyun zekası ve gelişime fazlasıyla açık olması nedeniyle Türk futbolcunun transferine karar kıldı.

Ocak ayında Beşiktaş'ın kapısını çalmaya hazırlanan Inter, siyah-beyazlılarla yapacağı görüşmede Oğuzhan Özyakup için ilk teklifini iletecek. Mancini, Beşiktaş'ın şampiyonluk yarışını sürdürmesi nedeniyle gelebilecek olumsuz cevap halinde Oğuzhan hayali için Haziran ayını bekleyecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler