Oğuzhan için Katar'da kapışacaklar

Beşiktaş ve Milli Takım'daki performansıyla yıldızını parlatan başarılı oyuncuya Arap ülkelerinden de teklifler gelirken, asıl heyecan yaratan gelişme Inter ve Arsenal gibi kulüplerin ilgisi oldu.

Yayınlanma: 13.11.2015 - 13:22
Abone Ol google-news

Siyah beyazlı kulüpte teknik direktör Şenol Güneş’in göreve gelmesiyle birlikte kariyerinin en iyi dönemini geçirmeye başlayan Oğuzhan Özyakup, mili takımın da değişmez ismi olarak başarısını taçlandırırken, Avrupa kulüplerinin de radarına girdi.

Genç futbolcuya Arap ülkelerinden ciddi teklif geldiği belirtilirken, İtalya, İngiltere, Almanya ve İspanya’dan bazı kulüplerin bu oyuncu için Katar-Türkiye milli maçını yakından izleyecekleri öğrenildi.

INTER ÇOK CİDDİ DAVRANIYOR

Oğuzhan için olumlu rapor alan Arsenal yetkililerinin devre arasında Beşiktaş’ın kapısını çalacağı ve 12 milyon Euro’luk bir teklifin konuşulduğu iddia ediliyor.

Oğuzhan Özyakup ile ilgilenen bir diğer Avrupa devi ise İnter... Galatasaray’ın eski Inter’in şu anki teknik direktörü Mancini’nin isteği üzerine harekete geçen İtalyan kulübünün, başarılı performansı ile dikkat çeken Oğuzhan’ı transfer etmeyi gündemine aldığı ifade ediliyor.

Dün Katar’a gelen ve bugünkü Katar-Türkiye maçını izleyecek olan Mancini’nin Oğuzhan’ı takibine alacağı ve transferi için kesin kararını vereceği dile belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler