Emre Belözoğlu'ndan yıllar sonra gelen Melo itirafı

Emre Belözoğlu, geçen sezon TT Arena'daki Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde Melo ile yaşadığı olayı anlattı. Emre pozisyonda kendini tutmasa, yapacağı şeylerin futbolu bırakmasına neden olacağını söyledi.

Yayınlanma: 13.11.2015 - 17:10
Abone Ol google-news

NTV Spor’da yayınlanan Adil Oyun programına konuk olan ve Doğuş Üniversitesi öğrencilerinin sorularını yanıtlayan Emre Belözoğlu, geçen sezon oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde yaşananları değerlendirdi. Emre, bir öğrencinin kırmızı kart gördüğü sırada Melo'nun kendisine dil çıkarması sonrası kendini nasıl tuttuğuna yönelik sorusuna "Orada futbolu bırakıp bırakmamanın kararını verdim" diye yanıt verdi.

Emre Belözoğlu Melo ile saha içinde yaşadığı tartışmayı şöyle anlattı: “Biraz daha farklıydı yani Melo. Arkamdan tükürüyordu, top yokken vuruyordu. Tabii bunları hakem görüyordu, vermiyordu, onlar da var. Ama o gün onun oyununa da düştüm. Onu yaptıktan (dil çıkardıktan) sonra ben bir karar vermeliydim. Ben orada futbolu bırakayım mı, yoksa devam mı edeyim. Dediğini yapmak içimden gelmedi değil ama o gün futbol bırakabilirdim, futbol oynamak daha ağır bastı”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler