Galatasaray'dan bir açıklama daha!

Galatasaray'ın açıklamasıyla başlayan polemik devam ediyor. Fenerbahçe'nin 'Özür diliyoruz' başlıklı çarpıcı açıklamasının ardından sarı-kırmızılı ekibin yöneticisi Şükrü Ergün'den yeni bir açıklama geldi.

Yayınlanma: 17.02.2014 - 14:38
Abone Ol google-news

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Fenerbahçe - Kasımpaşa maçının ardından yaptıkları açıklamayla ilgili olarak kulüp televizyonuna açıklamalarda bulundu.

Hakemlerin baskı altında kalmaması gerektiğini belirten Ergün, "Bizim ilgi alanımıza giren hakemlerin etki altında kalıp kalmaması. Hakemler etki ve baskı altında kalmadan lehimize ve aleyhimize hata yapmadan, insanı hatalarla maç yönetsin istiyoruz" diye konuştu.

F.BAHÇE'DEN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMA: HABER İÇİN TIKLAYIN

Açıklamada geçmişte yapılan hatalar üzerine konuşmadıklarını belirten Ergün, "Bu hayatın doğal akışı içerisinde olan bir şey. Hakemler de insan onlar da hata yapacaktır. Hem bizim hem de rakiplerimizin adına hatalar olacaktı. Kimse açıklama yapmadı. Ağlama sızlama olmadı. Ne zaman ki geçen hafta açıklama yapıldı, bazı takımların hatalarına yönelik telafiler oldu. Bunun üzerine açıklama yapılma yoluna gidildi" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın hakemler hakkında ilk kez açıklama yaptığını dile getiren Ergün, "Bu sezon Galatasaray hakemler hakkında konuşmadı. Bunu söyleyenler kayıtları çıkarsınlar, biz de gerekeni yaparız" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler