Selçuk İnan: "Güneş bir gün elbet doğar"

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, 3-3 biten Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 21.11.2015 - 23:14
Abone Ol google-news

Galatasaray kaptanı Selçuk İnan, 3-3 biten Antalyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Selçuk'un yaptığı açıklamalar şu şekilde:

Hamza hocamıza takım arkadaşlarım adına vermiş olduğu emeklerden dolayı teşekkür ediyorum. Çok büyük başarılar elde ettik kendisiyle, kupalar kazandık.

Son birkaç maçtır önemli defansif hatalar yapıyoruz. Aslında biz nasıl şampiyon olunduğunu biliyoruz. Şampiyon olmak istiyorsak iyi defans yapmalıyız ve iyi mücadele etmeliyiz. Takım olarak nerede hata yaptığımızı biliyoruz ve bunu düzeltecek kapasitedeyiz. Nasıl şampiyon olduğumuzu biliyoruz, arkadaşlarımızla bunu konuştuk. Defansif anlamda iyi olup iyi mücadele etmeliyiz. Son dönemlerde kara bulutlar dolaşıyor üstümüzde belki de. Ama biz büyük bir takımız, Galatasaray'ız. Bu durumu aşacak güçteyiz.

Yeni teknik direktörümüzü bekliyoruz. Onun da kendine göre sistemi vardır. Ne olursa olsun defans olarak biraz çalışma yapmamız gerekecek herhalde.

Bugün skor için taraftarlarımız kadar biz de üzgünüz. Takımda yetenekli genç oyuncular var. Bize güvensinler ki yeniden eski formumuza dönelim. Onlardan tek isteğimiz bize destek olsunlar. Genç oyuncularımızın güvenlerini kaybetmemelerini sağlamamız lazım. Her yağmurlu günün ardından güneşli bir gün doğar.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler