Rıdvan Dilmen'den sert eleştiri: "Hagi değilsin"

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Antalyaspor maçı ile ilgili düşüncelerini aktardı.

Yayınlanma: 21.11.2015 - 23:35
Abone Ol google-news

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Antalyaspor maçı ile ilgili düşüncelerini aktardı.

İşte Dilmen'in açıklamaları:

Galatasaray'ın saha dışı problemleri bu yıl sahaya yansımış durumda. Rize'deki 3-2'den 4-3'e dönüş olabilir ama tesadüf değildir. Bu maçta olanlar tesadüf değildir. Takımın kimyası bozuldu. Galatasaray'da bu yıl itibarıyla kazandığı maçlar da dahil bir çözülmüşlük vardı. Gol atıyorlar ama problem; gol yeme ve rakibi oynatma. Antalyaspor'a bakıyoruz, baya oynadı.

Taffarel Hamzaoğlu'nu beğenmiyormuş

Taffarel, Hamza Hoca'yla 1 yıldır çalıştı. Fakat bugün Taffarel aylardır çalıştığı teknik adamı demek ki beğenmiyormuş. Bilal'ı oynatmadı ve hiç sokmadı. Sabri'yi oynatmadı. Hadi Chedjou'yu dinlendirdi diyelim. Teknik Direktörlük başka bir şeydir. Kötü oynadığınız maçı kazanabilirsiniz. Ne oldu da Sabri'yi oyuna alıp 3'lüye döndün? Küçük detay ama çok önemli detaydır.

Hamzaoğlu bence başarılıydı

Oyuncuların tamamı ligin ilk haftasından bu yana Hamzaoğlu'nun gidip gitmeyeceğini konuşuyordu. Bu da fiziksel olarak etkiliyor. Denayer, geldiği günler arasında fark var mı? Burak Yılmaz'la fark var mı? Var. Artı yönde değişen tek oyuncu Podolski. Herkes geriye gitti. Neden? Biz kaybedersek hoca gidecek... Hamzaoğlu'nun neden gönderildiğini bilmiyorum. Bir birikme olduğunu düşünüyorum. Bence başarılıydı.

Bugünkü sonuç...

Beşiktaş'ın 7, Fenerbahçe'nin 5 puan gerisine düşüyorsunuz. Hamzaoğlu'nun su götürür hataları vardır. Emre'nin protestosu, Burak'la ilişkisi, Lukas'ın davranışları bunlar ihale getirebilir. Umut konusu diyorlar. Hoca oyuncusuna sahip çıkacak. Bunların birikmesi olabilir. Denayer'in başarılı özelliklerinden eser yok. Bugünkü sonuç kulüp içinde yaşananların sonucudur.

Takım kendisini başıboş gördü

Takım kendisini başıboş gördü. Hamza Hoca varken böyleyd. Futbolcular giydiği formaları unutmuşlar, nasıl olsa kurban belli diye düşünmüşler. Şunu düşünmediler; "Böyle davranıyoruz, biz Prandelli'yi gönderdik ama bizim takımımız açtı. Bu sezon aynı şey tutmaz" Herkesin performansı düştü. Fenerbahçe'de niye olmadı? Basketbol maçında Aziz Yıldırım hocasını yanında oturtuyor. Bir tarafta da Dursun Özbek yurtdışındayken telefonla tebligat yapıyorlar. Seni gönderdik diyorlar.

Hamza hoca yalnızlaştırıldı

Hamza Hoca yalnızlaştırıldı. Takımı görmediler. Ne Rize ne de bu maçtaki son bölüm tesadüf değildir. Oyuncu konstrasyonunu tamamen kaybetmiş durumda. Sneijder iyi oynamadı ama sorumluluk alıyor. Podolski, Hakan sorumluluk alıyor. Oyuncular, "Bu maçı ne yapıp edip kazanalım. Sorun oyunculardaymış demesinler" diye konuşmuştur aralarında. %100 bunu konuştular.

Hagi değilsin

Sevgili Burak kardeşim. Seni severim. Her gün fiziğini kaybediyorsun. Sen fiziğini kaybedersen, Hagi değilsin. Hagi idare eder. Sürekli stoperlerin kucağında oynuyorsun. Gezgin halini, alıp dönüşlerini arıyorum... 2-1'i yakalayınca Rodriguez'i çıkarmayacaksın. Emre ya da Bilal'i alıp topun sende kalmasını sağlayacaksın. Skor avantajını yakalıyorsun. Tam morallenmiş Rodriguez, oyundan alıyorsun. Kısa oyuncu alıp duran top avantajını kaybediyorsun.

Sözde Terim telefonda taktik veriyor

Güya Fatih Terim, Abdürrahim Albayrak'ı arıyor. Hamza Hamzaoğlu'na telefonda taktikleri veriyor ve Galatasaray şampiyon oluyor. Aziz Üstel radyoda, bunların bile konuşulduğunu anlattı. Böyle bir şey olabilir mi? Bunlar bile konuşuluyorsa problem var demektir. Saha dışı faktörler bu görüntüyü getirdi. Şu son iki maçı çıkar 9 gol yemişti Galatasaray.

Galatasaray takımı bu durumda olmamalı

Galatasaray şampiyon olamayabilir ama Galatasaray takımı bu durumda olmamalı. Duran topta oyuncu değiştirmem. Taçta değiştiririm. 2. golde santra olmadan oyuncu değişikliği yaptı. 3-2 öne geçti bir oyuncu değişikliği daha yaptı ve aleyhine oldu. İki oyuncu değişikliği de yanlıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler