'İnan'ılmaz sonuç

G.Saray, Ç.Rize’nin ardından Antalya’ya da son dakika golüyle puan yitirdi.

Yayınlanma: 22.11.2015 - 01:31
Abone Ol google-news

yönetim istifa’ sesleri

Galatasaraylı taraftarlar 3-3 biten maçın sonunda hep bir ağızdan”Yönetim istifa” ve “Dursun Özbek istifa” diye bağırdı. Galatasaray’a 1 yılda 3 kupa kazandıran ancak yönetim kararıyla takımdan gönderilen teknik direktör Hamza Hamzaoğlu için Sarı-Kırmızılı taraftarlar “sessiz” kaldı. TT Arena’daki Antalyaspor maçında tribünler, Hamzaoğlu için hiçbir tezahürat yapmadı. Az sayıdaki konuk ekip taraftarı çok kısa süre Hamzaoğlu’nun ismini bağırdı, bir grup Galatasaraylı seyirci sadece alkışladı.

‘Sürpriz oldu!’

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’in, Hamzaoğlu’nun gönderilişine yönetim kararı” demesine rağmen başkan yardımcısı Nasuhi Sezgin’den kafa karıştıran bir yorum geldi. Sezgin, TT Arena’ya girişi sırasında yönelttiğimiz “Hamza Hoca’nın gidişi bizim için sürpriz oldu” yorumuna “Bizim için de sürpriz oldu” yanıtını verdi.

Özbek’ten Florya çıkarması

Antalyaspor maçı öncesinde başkan Dursun Özbek’in Florya Metin Oktay Tesisleri’ne gittiği öğrenildi. Özbek’in, futbolcular ve Taffarel ile bir araya gelerek başarı dileklerini ilettiği, yeni teknik direktörü en kısa sürede açıklayacaklarını söylediği bildirildi.

Patron Taffarel

Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrılması nedeniyle Antalyaspor maçında Galatasaray’ın başında Taffarel ve U21 Takımı Teknik Direktörü Orhan Atik sahaya çıktı. Brezilyalı çalıştırıcı her zaman olduğu gibi maç öncesi kaleci Muslera’yı ısındırdı. Taffarel, “Hamza hocanın gitmesine tabii ki üzüldük. Çok çalışkan insanlardı. Ama bu yönetimin verdiği bir karar. Ne yaşandıysa, yaşandı” dedi.

Islıklanırken asist yaptı

Galatasaray’ın yediği goldeki hatalı pasıyla taraftarın tepkisini alan Rodriguez top ayağına gelince ıslıklandı. Ancak İspanyol oyuncu ıslıklanırken Podolski’nin golünde asist yaptı. Bir grup taraftar oyundan çıkarken Rodriguez’i yine ıslıkladı.

Bilal ve Sabri’ye kesik

Taffarel, Hamzaoğlu’nun sürekli 11’de oynattığı Bilal ve Sabri’yi Antalyaspor karşısında yedek bıraktı. Brezilyalı çalıştırıcı, Denayer’i sağ bekte, Rodriguez’i de orta sahanın ortasında görevlendirdi. Milli takımda hafif bir sakatlık yaşayan Chedjou yedek kalırken yerine Semih forma giydi.

Burak’a büyük destek

Sarı-Kırmızılı taraftarlar ısınmak için sahaya çıkan futbolcular arasında önce Burak Yılmaz’ı tribüne çağırdı. Hamzaoğlu’nun ayrılığına en çok üzülen isimlerin başında gelen Burak, Galatasaray armasını öpüp, taraftarların önünde eğildi. Burak dün Süper Lig kariyerindeki 250. maça çıktı. Kaptan Selçuk İnan maç öncesi tüm takım arkadaşlarını etrafına toplayarak bir motivasyon konuşması yaptı.

Minik Ömer sahada

Ermenek’teki maden kazasında yaşamını yitiren Mehmet Özcan’ın oğlu Ömer Asaf, “Babama ‘Galatasaray maçı var’ dersek madenden çıkar” sözleriyle yürekleri dağlamıştı. Ömer, dün maçı TT Arena’da izledi, seremonide futbolcularla sahaya çıktı. Selçuk İnan, Ömer’i kucağına alıp tribünlere götürerek büyük alkış aldı. Statta “Bir ömür boyu kardeşimizsin Ömer Asaf Özcan” pankartı yer aldı. Eto’o penaltıdan attığı gol sonrası Galatasaraylı taraftarlara el hareketi yaptı. Tribünler bu duruma tepki gösterince Eto’o taraftarlardan yine el hareketleriyle özür diledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler