Gökhan Töre neden oynamadı? Şenol Güneş açıkladı...

Spor Toto Süper Lig’in 12. haftasında Sivasspor’u sahasında Gomez ve Oğuzhan’ın golleriyle 2-0 yenen Beşiktaş’ta teknik direktör Şenol Güneş, maçtan sonra açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 22.11.2015 - 21:47
Abone Ol google-news

Güneş, düşündükleri oyunu ortaya koyduklarını söylerken, “Ortada bir rakip var, hakem var, saha var, seyirci var… Rakibimiz dirençli bir takımdı. Ofans ve defansı iyi oynayan bir takım Sivasspor. Savunmada baskıda sıkıntıları vardı. Düşündüğümüz oyunu ortaya koyduk. Ancak golleri bulamadık. Büyük takımın zorlukları vardır. Golleri bulamazsanız kazayla yediğiniz gol sizi başarısız gösterir. O pozisyonları atmamız gerekiyordu” ifadelerini kullandı.

“DAHA FAZLA OLMASI GEREKİYORDU”

Maçı 2 golle tamamlayan siyah-beyazlılarda teknik patron Güneş, daha farklı skor olması gerektiğini belirterek, “Oyuncular topa vururken, rüzgar zorluk çıkardı. Bu rüzgara rağmen oyunun formatı içerisinde iyi oynadık. İlk yarıda Olcay, Sosa; ikinci yarı Gomez, Cenk ile pozisyonlar buldu. Gol yemedik, 2 gol attık. Daha farklı olması gerekiyordu. Her takım siz bırakırsanız oynar tabi. Bütün oyuncuları tebrik ediyorum. Seyircilere teşekkür ediyorum. Perşembe günü onlara ihtiyacımız var” dedi.

ATIBA VE GÖKHAN TÖRE SÖZLERİ

Şenol Güneş açıklamalarının sonunda Gökhan Töre ve Atiba hakkında yorumda bulundu;
“Atiba da Gökhan da Milosevic de bu takımın parçası. Atiba görevini iyi yapıyor. Maçtan önce dinlendirmek istiyordum ama o oynamak istedi ve sahaya sürdüm. Goller kaçınca Gomez biraz demorilize oldu.

Gökhan Töre, Başakşehir maçından sonra zehirlenme gibi bir durum yaşadı. 4-5 gün ayrı kaldı takımdan… Antrenman eksikliği oldu. Belki oynatsaydık sakatlanabilirdi, kötü performans sergileyebilirdi.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler