Sneijder esti gürledi: "Evet kızgınım, iyi çalışmıyoruz..."

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Atletico Madrid maçından sonra sert açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 26.11.2015 - 00:26
Abone Ol google-news

Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Wesley Sneijder, Atletico Madrid maçından sonra sert açıklamalarda bulundu.

Sneijder'in yaptığı açıklamalar şu şekilde:

Daha iyi bir takıma karşı oynadık, sebep bu. Ben bireysel olarak değil, takım olarak bahsetmiyorum. Biz formda değiliz, iyi çalışmıyoruz. Onlar son yıllarda son derece başarılı. Hem hücumu hem de savunmayı birlikte yapan takımlar başarılı oluyor. Bugün 2-0 yenildik ama 5-6 farkla da bitebilirdi. Takım arkadaşlarıma da soyunma odasında söyledim, skora takılmamalıyız ve ayağa kalkmalıyız diye. Cuma günü sıfırdan başlamalıyız. İyi oyuncularımız var ama önemli olan takım olmak...

Belki mantalitedir. İyi çalışmıyoruz, daha fazla açıklama yapmama gerek yok. Kimseyi eleştirmiyorum ben burada. Zaten bunun için çok geç. Bizim de deneyimlerimiz var. Bir teknik direktör giderken konuşmanın anlamı yok. Takım kötüyken iyi futbol oynamazsan ve sonuçları da alamazsan, ilk önce hoca kovulur. ilk giden teknik direktör olur. Ama futbol bu. Bizim daha iyisini yapmamız gerekiyor. Daha çok çalışmamız, idman yapmamız ve kendimizi geliştirmemiz gerekiyor.

Evet kızgınım, bu normal çünkü buraya geliyorsunuz, takım olarak oynamanız gerekiyor. 2-0 kaybediyorsunuz, daha iyi bir takıma karşı kaybediyorsunuz. Bizim bir taktiğimiz yok. Biz taktiksiz oynadık. Taktik çalışmalıyız. Kızgınım, çünkü daha fazlasını yapabiliriz. Takımın bu kapasitesi var. Tepki koymalıyız, reaksiyon göstermeliyiz. Sahada tek bir takım vardı. O da Atletico'ydu. Bunun sadece psikolojik olduğunu düşünmüyorum. Çalışarak gelişmeliyiz.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler