Trabzon'da kriz bitmiyor... Tesise takımla gitmedi

Trabzonspor'da oyuna sonradan girip attığı golle G.Birliği maçını kazandıran Mehmet Ekici, karşılaşma sonrasında takım otobüsüne binmedi. Bordo-Mavili oyuncunun ilk 11'de oynatılmadığı için böyle bir tepki gösterdiği ortaya çıktı.

Yayınlanma: 26.11.2015 - 15:25
Abone Ol google-news

Mehmet Ekici, kavga travmasını bir türlü üzerinden atamıyor. Erkan Zengin’den yediği yumruktan sonra psikolojik olarak bir türlü kendisini toparlayamayan deneyimli oyuncu, Trabzon’un son oynadığı Gençlerbirliği maçında oyuna sonradan girip attığı golle galibiyeti getirmişti. Mehmet’in gol sevincine Erkan Zengin haricinde tüm takım arkadaşları ortak olmuştu. Ancak karşılaşma sonrasında hiç beklenmedik bir olay yaşandığı ortaya çıktı.

KENDİ ARABASIYLA TESİSLERE GİTTİ

Takımına galibiyeti getiren Mehmet Ekici’nin karşılaşma sonrasında takım otobüsüne binmediği ortaya çıktı. Gençlerbirliği maçına 11’de başlamadığı için tepki amaçlı böyle bir şey yapma kararı aldığı öğrenilen Bordo-Mavili oyuncunun bu tavrı şok etkisi yarattı. Mehmet Ekici’nin kendi arabasıyla tesislere gittiği ve tek başına 15 dakikalık bir antrenman yapıp evinin yolunu tuttuğu belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler