Denizli'den ilk uyarı: "Kimse ayağını dışarı basmayacak"

Galatasaray'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Mustafa Denizli, 2-2 biten Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 29.11.2015 - 22:38
Abone Ol google-news

Galatasaray'ın çiçeği burnunda teknik direktörü Mustafa Denizli, 2-2 biten Kasımpaşa maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Denizli'nin yaptığı açıklamalar şu şekilde:

3 puan ararken 1 puan kazandık. Bu akşamki tabloda 1 puan kazançtır. Dönem dönem iyi şeyler yaptık, dönem dönem de alışkanlıklarımız devam etti. Bu da doğaldır. Burada önemli olan nasıl başladığımız değil nasıl bitireceğimizdir. Zamanı lehimize çevirmemiz lazım, çevireceğiz. Kasımpaşa oyunun herhangi bir bölümünde bizden daha etkiliydi. Zorlu bir deplasmandan 1 puanla çıktık. Kazançtır. İyi şeyler yapmadık mı? Yaptık. Önümüzdeki haftalarda daha fazla yapacağız. Eksiklerimiz var. Sıkıntılı bir sezon başlangıcı oldu ama daha yarısında bile değiliz. İlk hedef ilk yarıyı iyi bir şekilde kapatmak. Her yarıştığımız kulvarı dört gözle kontrol etmek zorundayız.

Galatasaray'la yediği goller örtüşmüyor. Daha da fazla yiyebilirdik. Daha fazla atabilir miydik? Atamazdık... Ben 2 gün takımla birlikte idman yaptım. Buradan bir şey çıkar. Bu potansiyel var. Bundan sonra değerlendireceğimiz şeyler var. Hem bireysel olarak hem de grup olarak. Kasımpaşa'yla bugün burada kim oynarsa oynasın her türlü zorluğu yaşamıştır ve yaşamaya da devam eder. Zorlu bir yolculuk. Bu yolculukta kimse ayağını dışarıya basmayacak. Biz bu iyilerin üzerine daha iyiler katacağız. Buraya, eğer varsa, yapılmış iyilerin üzerine daha iyiler katmak için geldik.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler