Gökhan Gönül patlaması: "Bana 'hadi lan işine bak' diyor"

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Gökhan Gönül, Trabzonspor maçının ardından Bordo Mavili takımın teknik sorumlusu Sadi Tekelioğlu'na sert tepki gösterdi.

Yayınlanma: 30.11.2015 - 22:18
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Gökhan Gönül, Trabzonspor maçının ardından Bordo Mavili takımın teknik sorumlusu Sadi Tekelioğlu'na sert tepki gösterdi.

Gökhan'ın yaptığı açıklamalar şu şekilde:

Birçok kişi benim sahadaki duruşumu bilir. Yenilsem bile rakibi tebrik ederim. Kavga çıksa bile yatıştırmaya çalışırım. Bu akşam iki futbolcu, birbirine sert girince rakibin teknik direktörü kendi yerini terk edip sahaya müdahale etmeye çalışıyor. Ben hocaya gidip, “Hocam bari sen yapma bari” diyorum o bana “Hadi lan işine bak” diyor.

Burada maç öncesi söylediklerini, saha içinde de yapsınlar. Orada yaşananlar açıklığa kavuşsun diye gelip bu konuşmayı yaptım. Zaten o bana o sözleri söyleyince ne dedim, ne oldu bilmiyorum. Bazen biz de o gerilimle kendimizi kaybediyoruz.

Takım arkadaşlarımızı tebrik ediyorum. Taraftarların da desteğini arkamıza alıp güzel bir galibiyet aldık.

"Sadi hocayı tanımam"

"Kazandığımız için mutluyum. Söylemem gereken şeyler olduğu için geldim buraya. Benim nasıl bir oyuncu olduğumu herkes bilir. Bir pozisyonda 2 oyuncu birbirine sert girince, rakip takımın hocası ortalığı germek için hareketler yaptı. Ben onun yanına gittim. Rakip hocaya "Hocam bari sen yapma, ortalığı yatıştırman lazım" deyince "Hadi lan, bak sen işine, sanane lan" diye cevap verdi. Böyle cevap verilince de bazen susamıyoruz. Belli bir yere kadar sabredebiliyoruz.. İnsanlar dışarıda nasılsa, sahada da aynısı olmalıdır. Sadece bu kadarını söyleyebiliyorum. Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Öncelikle Sadi Hoca'nın söyledikleri doğru değil. Kendisini tanımam. Ayrıca yine kendisinin söylediği gibi bana anlattığım pozisyonda "sen nereden geldin?" diye bir şey söylemedi. Herkesin gözü önünde cereyan eden pozisyonda bana söylediklerini yayıncı kuruluşta en hafif şekliyle anlattım. Beni başkaları ile karıştırmasın. Değil Fenerbahçe'de, amatör ligde dahi oynasam ben buyum. Değişmem."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler