Ali Ağaoğlu: Hacıosmanoğlu tipten kaybediyor

Trabzonspor Kulübü'nün 5-6 Aralık'ta yapılacak kongresinde mevcut başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu destekleyeceğini açıklayan iş adamı Ali Ağaoğlu, "Hacıosmanoğlu aslında göründüğü gibi bir insan değil. Tipten kaybediyor, benim gibi yakışıklı değil" sözleriyle şaşırttı.

Yayınlanma: 03.12.2015 - 18:37
Abone Ol google-news

Hürriyet'in haberine göre İşadamı Ali Ağaoğlu, hafta sonu yapılacak Trabzonspor genel kurulunda mevcut Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nu desteklediğini açıkladı. Adaylara da onun etrafında birleşmelerini ve güçlü bir Trabzonspor görüntüsü vermelerini önerdi.

Trabzonspor kongresinde İbrahim Hacıosmanoğlu’nu destekleyeceğini açıklayan Ali Ağaoğlu, ilginç açıklamalarda bulundu: “Başkan, benim yeğenim. . İbrahim Başkan düz bir çocuktur. Dişiyle, tırnağıyla, sokaktan gelen, özü sözü bir, odun gibi doğrudur. Başkan bu sert imajını da düzeltir. Aslında göründüğü gibi bir insan değil, tipten kaybediyor, benim gibi yakışıklı değil. Güven tazelerse imajını da düzeltir. Ben de kendisine nasihat ve yöneticilik tavsiyelerinde bulunuyorum ama ben işine karışmam, spordan anlamam. Son dönemde zaten tavırlar açısından bir yumuşama vardı.  Ama yapılan bu haksızlığa sessiz kalamadı. Ben de içime sindiremedim"  dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler