Şenol Güneş'in derbi temennisi: "Lizbon'dan iyi sonuçla dönersek..."

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor maçının ardından konuştu.

Yayınlanma: 05.12.2015 - 21:31
Abone Ol google-news

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Kayserispor maçının ardından konuştu.

Güneş'in açıklamaları şöyle:

Rakibimizin son haftlarda iyi sonuçlar alması özgüven açısından bir adım öne geçirmişti. Agresif oynayan ve ligde az gol yiyen Kayserispor'a karşı 2 gol bulduk. Daha da fazla bulabilirdik ama daha fazla gol de yiyebilirdik. Hak ettiğimiz bir galibiyet aldık. SOğuk bir havada sıcak bir ortam yarattık. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum.

Yediğimiz golden sonra bir panikleme oldu. Golden sonra oyunu dengeledik, ikinciyi attık ama geride olan rakibimiz olduğundan daha fazla risk aldı. İkinci yarıya daha iyi başladık. İdman eksikliği olan oyuncuların yorulması nedeniyle sıkıntılarımız olacaktı. Oyunu kontrol etmeye çalıştık. Önde topu tutmada sıkıntı yaşadık ve pozisyonlar verdik. Biz bu oyunu iyi oynayabilen bir takımız ama özellikle ikinci yarının ilk 15 dakikasında bunu başaramadık.

Bu tip maçlardan puan almaya ve oyuncu kaybetmeden taşımaya çalışıyoruz. Gökhan 5-6 günlük hastalıktan çıktı. Geçen maçın yarısını oynadı bugün iyidi. Gomez de tam temposunda değildi. Bu arayı yıpranmadan geçmek istiyoruz. Önümüzde bir Lizbon maçı var. Lizbon'dan iyi sonuçla dönersek sonra da bir Galatasaray maçı var. Sonrasında rahatlarız diye düşünüyorum.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler