'Dur'madı gitti

G.Saray Başkanı Özbek, divanda kardeşi eleştirilince toplantıdan ayrıldı.

Yayınlanma: 09.12.2015 - 23:35
Abone Ol google-news

Galatasaray Kulübü divan kurulu toplantısı dün hareketli anlara sahne oldu.

Üyeler, başkan Dursun Özbek ve yönetimini sert dille eleştirdi. Kıdemli üye Ayhan Özmızrak, konuşmasında Özbek’in kardeşi ve Sportif AŞ yöneticisi Mehmet Özbek’e yönelik, “Mehmet Özbek vefakâr, cefakâr, büyük bir Galatasaraylı.. Ama Mehmet Özbek ile Dursun Özbek, Mayıs ayına kadar birbirlerini tanımıyorlardı sanırım. Seçime kadar adı sanı bilinmiyor. Yönetime alınmıyor. Her ne oluyorsa seçim kazanıldıktan sonra ismi duyulmaya başlanıyor. Bu seçim hayırlara vesile oldu sanırım, Özbek ailesini bir araya getirdi” deyince yönetim masasında oturan Dursun Özbek önce salondan, ardından Galatasaray Lisesi’nden ayrıldı. Görüştüğümüz üyeler, Özbek’in ailesine yönelik eleştiri nedeniyle ayrıldığını olduğunu belirtirken, kulüp yöneticileri ve profesyonelleri “Başkanımızın önceden planlanmış bir randevusu vardı, divan konuşmasını erken yapıp toplantıdan ayrıldı” dedi.

‘UEFA’ya mülte ci krizini an latt ık’ Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, UEFA ile geçen hafta İsviçre’de yaptıkları Finansal Fair-Play görüşmesi hakkında, “Maalesef geçmiş dönemlerle ilgili yapılan zarar miktarı, UEFA kriterlerine uymamakta. Biz, yeni bir yönetim olarak geçmişten gelen bu zararları, önümüzdeki 3 sene içinde UEFA kriterlerine uygun seviyeye getireceğimiz konusunda rapor sunduk, pozitif buldular. Kur farklarını, Türkiye’deki jeopolitik durumdan kaynaklanan mülteci krizini, ekonomik sıkıntıları aktardık. Geriye dönük hesaplaşmalar, tartışmalar yerine, ileriye dönük şekilde UEFA’yı bu konuda ikna yönünde çalışıyoruz, bu konuyla yatıp, bu konuyla kalkıyoruz” dedi.

YÖNETİME SERT ELEŞTİRİLER 

*Hamza Hamzaoğlu’nun gönderiliş biçimi. 

*UEFA ile yapılan görüşmelerden detay verilmemesi. 

*Kulübün borcuyla ilgili net rakam açıklanmaması. 

*Grosskreutz’un “Ailemi özledim gidiyorum” diyip ayrılması. 

*Sabri’nin 4.8 milyon TL’lik sözleşmesindeki opsiyonun kaldırılması. 

*Kadın basketbolda F.Bahçe’ye karşı alınan hükmen yenilgi. 

*Basketbocu Kizer’in lisans krizi, TBF kavgası. 

*Aziz Yıldırım’ın “sahtekar” suçlamasına Alex’in olmayan sözüyle cevap verilmesi.

 

'Google’a bak yeter’

l Kulüp üyesi Rasim Zaimoğlu, “Karşımızda 17 senelik başkanlık yapan bir şahıs var ve her şeyi o biliyor. Öyle bir malzeme ki biz ona eski futbolcusunun olan ya da olmayan sözüyle cevap veriyoruz. Oysa tek kelime ile cevap verebilirdik, ‘Sayın başkan aynaya bak, Google’a bak’ deseniz yeterli cevap olurdu”

 

 KOZAK: SKANDAL

Galatasaray camiasının duayen ismi Hayri Kozak, Sarı-Kırmızılı kulübün Aziz Yıldırım’a Alex’in olmayan sözleriyle yanıt vermesine tepki gösterip, “Galatasaray’ın tarihi ve geleceğine yönelik iletişim sistemi için yüz karası bir olay ve bir skandaldır. Galatasaray’ın resmi sitesine yalan haber koyuyoruz. Sen kendine şahit olarak Brezilya’daki Alex’i mi buldun? Nereden çıkıyor bu saçmalık, bunun hesabı soruluyor mu? Aziz Yıldırımn bize hakaret ettiyse orada mahkeme duruyor, gidin oraya” dedi. Kozak, Mustafa Denizli’ye peşin olarak ödeme yapılıp yapılmadığını da sordu.

 

Aşkın: Hata bizim

 Eski yönetici Taner Aşkın, “Biz, önemli bir borç bırakan Ünal Aysal’ı ibra ederek gönderdik. Şimdi de bu yönetime yükleniyoruz. Adamlar sorunları kucağında buldu. Genel kurul üyeleri olarak hata bizim” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler