'Chelsea'yi elemek istiyorsak...'

Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder, Chelsea eşleşmesiyle ilgili olarak 'Chelsea'yi geçebilmek için hepimizin en üst seviyede oynaması gerekiyor' dedi.

Yayınlanma: 25.02.2014 - 19:02
Abone Ol google-news

Florya Metin Oktay Tesisleri'nde gerçekleştirilen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Wesley Sneijder, "Chelsea maçının ne kadar önemli olduğunu takım olarak hepimiz biliyoruz. Son 16 takım arasında olmak gerçekten muhteşem ve bu noktaya gelince daha fazlasını istiyorsunuz. Önemli ve zor bir maç ama biz takım olarak son maçlarımızda iyi sonuçlar aldık. Bu seviyede maçların gerek tecrübe gerekse de moral ve motivasyon açısından oyuncular için çok iyi olduğunu düşünüyorum" dedi.

Chelsea Teknik Direktörü Jose Mourinho ile Inter'de UEFA Şampiyonlar Ligi'ni kazandıklarının hatırlatılması üzerine Sneijder, "Mourinho ile bu kupayı daha önce beraber kazandık ve saha dışında her zaman dostuz. Yarın durum daha farklı olacak. Saha içinde arkadaş olmamız ise maalesef mümkün değil. Mourinho'nin kendisine ve Chelsea takımına olan saygımız yüksek ama biz zafer istiyoruz" ifadelerini kullandı.

'Premier Lig'de oynama isteğim yok'

Wesley Sneijder, adının Premier Lig takımlarıyla zaman zaman anılması hakkında, şunları söyledi: "Dedikodular hep olur ve herkes konuşur. Ben olduğum yerde mutluyum. Premier Lig çok iyi bir organizasyon ama orada oynama isteğim yok."

'Hepimiz en üst seviyede oynamalıyız'

Hollandalı futbolcu, kendisinin 10 üzerinden 7 veya 8 puanlık bir performans sergilediği maçlarda Galatasaray'ın çok iyi sonuçlar aldığının aktarılması ve yarınki performansının nasıl olmasını beklediğinin sorulması üzerine, "O zaman 8 puan olsun. İşin şakası bir yana, Chelsea'yi geçebilmek için hepimizin en üst seviyede oynaması gerekiyor. Belki kendi yüzde yüzümüzün de fazlasını ortaya koymalıyız. En iyisini ortaya koyarsak ve her zaman olduğu gibi taraftarımız da yanımızda bulunursa, güzel bir netice alacağımıza inanıyorum" yanıtını verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler