Akhisar'da yumruklar konuştu

Akhisar Belediyespor'un yıldız oyuncuları Hasan Kabze ile Douglao arasında, dünkü Karşıyaka maçı öncesinde kavga çıktı. Yumruklaşan iki oyuncu, güçlükle ayrıldı.

Yayınlanma: 24.12.2015 - 09:50
Abone Ol google-news

Sezona fırtına gibi başlayan ve bir ara ligde üçüncü sıraya kadar yükselen Akhisar Belediyespor'a nazar değdi.

Yeşil siyahlıların dün PTT 1. Lig ekibi Karşıyaka'ya 2-0 yenildiği Ziraat Türkiye Kupası maçı öncesi şok bir olay yaşandı.

Fanatik gazetesinin haberine göre, Akhisar'ın karşılaşma öncesi yaptığı son antrenmanda Hasan Kabze ile Douglao arasında bir pozisyon sonrasında başlayan tartışma giderek büyüdü ve iki oyuncu yumruk yumruğa birbirlerine girdi. Diğer futbolcular ve teknik heyetin araya girmesiyle kavga son buldu.

Hasan Kabze ile Dougla arasındaki gerginliğin neden kaynaklandığı bilinmezken, Akhisar Belediyespor'un iki futbolcu ile ilgili nasıl bir karar alacağı merakla bekleniyor.

Son 2 haftada ciddi bir düşüşe geçen Ege ekibi, Süper Lig'de ve Türkiye Kupası'nda oynadığı son 4 maçı kaybetti. Ligde Kayserispor'a ve Galatasaray'a aynı sonuçla 3-2 mağlup olan Akhisar, kupada ise Galatasaray'a 2-1, Karşıyaka'ya 2-0'lık skorlarla boyun eğdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler