Ya 'feda' ya da 'veda' diyecek

Galatasaray'da Burak Yılmaz ya 'Feda' ya da 'Veda' diyecek.

Yayınlanma: 31.12.2015 - 10:45
Abone Ol google-news

Ünal Aysal döneminde yerli oyuncularla astronomik paralardan yapılmış uzun süreli sözleşmelerden rahatsız olan Dursun Özbek ve kurmayları, sezonun ilk yarısında beklentileri karşılayamayan Burak Yılmaz'ın menajerlerini yeni yılda görüşmeye çağırdı. 2 milyon 800 bin Euro garanti para kazanan Burak'a ayrıca maç başına 25 bin Euro ödeniyor. Yönetim, garanti ve maç başı parasında Burak'tan indirim istemişti.

ÇİN' DEN TRANSFER TEKLİFİ GELMİŞTİ
Garanti parada yaklaşık 500 bin Euro fedakarlık isteyecek yöneticiler ayrıca Türkiye Kupası'nda geçerli maç başı parasını tamamen kaldırma niyetinde... Burak 'feda' demezse yönetim, oyuncusundan Shanghai Shenhua'nın teklifini değerlendirmesini isteyecek. Sarı-kırmızılı idareciler bir anlamda Burak'a "Burada mutluysan ücretini indir yoksa teklifi değerlendir" mesajını iletecek. Bilindiği gibi Çin ekibi Shanghai Shenhua Burak Yılmaz'a talip oldu ve yıllık 5 milyon Euro önerdi. Ancak golcü oyuncu Çin'e gitmek istemediği için teklifi reddetti ve Galatasaray da Shanghai Shenhua'nın 8 milyon Euro'luk bonservis teklifini kabul edemedi.

EMRE MOR İSTENDİ AMA...
Mustafa Denizli'nin raporu doğrultusunda kadroyu gençleştirme operasyonu için düğmeye basan Galatasaray, Danimarka ekibi Nordsjaelland'da forma giyen 18 yaşındaki Emre Mor'u denemek için resmi teklifte bulundu. Galatasaray, Danimarka temsilcisine gönderdiği davette, Emre Mor, 3-10 Ocak'ta Florya Tesisleri'ne davet edildi, 500 bin euro ve gelecek satıştan yüzde 5 pay teklif edildi. Ancak Danimarkalılar bu teklife sıcak bakmadı. (Sabah)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler