Fikret Orman talimatı verdi: Almadan gelmeyin

Başkan Fikret Orman’ın transferde tam yetki verdiği Dış İlişkiler Sorumlusu Erdal Torunoğulları’na, “Boyko ve Douglas’ı bitirmeden sakın Türkiye’ye dönme!” dediği ortaya çıktı. Öncelikle kaleci transferini bitirmeye odaklanan siyah­beyazlı yönetimin, Sevilla’nın önerdiği rakamların üzerine çıkarak Boyko’yu kadrosuna katacağı aktarıldı

Yayınlanma: 06.01.2016 - 09:40
Abone Ol google-news

Transferde Boyko ve Douglas üzerinde yoğunlaşan, aynı zamanda alternatif oyuncuları da gündeminde tutan Beşiktaş Yönetimi, çalışmalarına hız verdi.

Başkan Fikret Orman’ın tam yetki verdiği Dış İlişkilerden Sorumlu Yönetici Erdal Torunoğulları, Boyko’yu, Sevilla’ya kaptırmamak için Ukraynalı kaleciye yaptığı yakın markajı devam ettiriyor. Boyko ve Douglas’ın siyah­beyazlı formayı giymesini çok isteyen Başkan Orman’ın geçmişte birçok transferde imzası bulunan Torunoğulları’na, “Bu iki oyuncuyu bitirmeden sakın Türkiye’ye dönme!” dediği ortaya çıktı.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in belirlenen kaleciler arasında en çok Boyko’yu istediği öğrenilirken, Meksika’da tatil yapan Dnipro’lu kalecinin gelişmeleri menajeri aracılığıyla takip ettiği belirlendi. Sevilla ile Boyko için yarışa giren Beşiktaş’ın gerekirse İspanyol kulübünün önerdiği paradan daha fazlasını vererek, kaleci transferini en kısa sürede sonlandıracağı kaydedildi.

Kaleci transferine, stoperden daha fazla önem veren Beşiktaş bu nedenle ilk olarak Boyko’yu renklerine katmak istiyor. Transferdeki mali bütçe kontrolü nedeniyle rahat hareket edemeyen siyah­beyazlılar tüm imkanlarını Ukraynalı kaleciyi bitirmek için kullanacak. Boyko’ya ilk iki yıl için 750 bin euro, 3. sezonda ise 1.5 milyon euro vermeyi planlayan yönetimin bu rakamlara zam yapmayı planladığı da aktarıldı.

Kameni’ye ret

Bu arada Marsilya kalesini koruyan Mandanda’yı, Boyko’ya alternatif olarak belirleyen Beşiktaş, Şenol Güneş’e, Malaga’nın deneyimli file bekçisi Kameni’yi de önerdi. Ancak Güneş ve İzleme Komitesi’nin, Kamerunlu kaleciyi veto ettiği belirlendi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler