Fenerbahçe‘den sert açıklama

Fenerbahçe'de, G.Birliği maçında yaşanan penaltı pozisyonları ve bu pozisyonların ardından yapılan yorumlar karşısında kulüp bir açıklama yaptı.

Yayınlanma: 02.03.2014 - 16:58
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Spor Kulübü, G.Birliği maçının ardından yapılan yorumlardan ötürü resmi internet sitesi aracılığıyla bir açıklama yaptı.

"Takımımızın dün oynadığı Gençlerbirliği müsabakasının ardından yapılan yorum ve değerlendirmelere karşı bu açıklamayı yapma zarureti doğmuştur.

Öncelikle belirtiriz ki; kulüp olarak yaptığımız tüm açıklamalar, altını önemle çizdiğimiz üzere kamuoyunun üzerinde fikir birliği sağladığı yanlı ve yanlış kararlara ilişkin olup; tüm spor kamuoyu tarafından seslendirilen hatalara yöneliktir...
Bununla birlikte; yapmış olduğumuz açıklamaların içeriğini ve önemini anlamayan ve beyanlarımızı, avantaj sağlamak üzere kullandığımız algısını yaratanlar, -Fenerbahçe Spor Kulübü'nü, kendileri gibi bilmek suretiyle- büyük bir yanlışın içerisindedirler.

Tüm açıklama ve değerlendirmelerimizin arkasında olmakla birlikte, dünkü maçta, tüm spor kamuoyunun ortak tepkisi ile karşılanan, adeta futbolcumuzun canına kast edilen pozisyonu, kulübümüz lehine verilmeyen açık penaltı, yanlış kart uygulamaları ve lehe pozisyonları tartışmadan, -bir iki yorumcu dışında- tüm spor kamuoyu tarafından kabul gören poziyonları egzajere edenlerin; samimiyetsiz ve futbol ahlakından uzak değerlendirmelerini, kamuoyunun takdirine bırakıyoruz.

Ayrıca Fenerbahçeli olmayı Başkanımız Aziz Yıldırım'a yakın olabildiği dönemlerle sınırlayıp şu sıralarda bu konumlarından uzaklaştırılanlar ve mevcut husumetlerini, Fenerbahçe değerlerine dil uzatarak sergileyenlerin; Fenerbahçe camiası tarafından yakından ve dikkatle takip edildiği konusunu da kamuoyuyla paylaşırız.

Fenerbahçe'nin üstte yapmış olduğu açıklamada Rıdvan Dilmen ve Ümit Özat'ı hedef aldığı iddia edildi..


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler