"O penaltıyı İstanbul takımlarına verebiliyorlarsa helal olsun"

Trabzonspor Teknik Direktörü Sadi Tekelioğlu, Süper Lig'in 18. haftasında 2-0 öne geçtikleri maçta Bursaspor'a 4-2 yenildikleri maçın ardından yaptığı açıklamada hakemi suçladı.

Yayınlanma: 17.01.2016 - 18:57
Abone Ol google-news

Zorlu 90 dakikanın ardından yaptığı açıklamada sözlerine, "Hakem konusuna dikkat çekmek istiyorum. 2. goldeki penaltı, eğer Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş maçında verebiliyorsa helal olsun. Böyle bir penaltı olmaz." diyerek başlayan Tekelioğlu şunları söyledi:

"Biz müsabakaya çok iyi başladık. Ancak müsabakanın 8 dakika olmadığını hepimizin bilmesi lazım. Önce biz sonra oyuncular. 8 dakikada müsabaka bitmez. İsterseniz 3-0 olun. Bursaspor çok iyi mücadele etti. 2-0'ken golü düşününce çok fazla öne çıkınca sıkıntı yaşadık. Bence Bursaspor haklı bir galibiyet almıştır. Stat çok güzel. Yapana emeği geçene teşekkür ederiz.

Hakem konusuna dikkat çekmek istiyorum. 2. goldeki penaltı, eğer Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş maçında verebiliyorsa helal olsun. Böyle bir penaltı olmaz. Faul yok. Az önce tekrar izledim. Bütün Türkiye yarın bu pozisyonları yazacak. Yüzde yüz haklı olduğuma inanıyorum. Üçüncü gol pozisyonunda faul var, Faty'nin yaptığı faul, sarı kart. Önce gol veriyor, sonra iptal ediyor. Bunların tamamı sorgulanması gereken konular.

Biz hatalarımızı yüreklilikle söylüyoruz. İyi oynamadığımızı, 2-0'dan sonra çok daha fazla iyi oynamamız gerektiğini söylüyorsak hakemlerin de bundan nasibini alması lazım. Bu hatalar Bursaspor'un başına da gelebilir, önlemini almazsak."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler