İzmir'de maçta olaylar çıktı

İZMİR Bölgesel Amatör Lig 7'nci Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Çiğli Belediyespor ile İzmirspor’un Çiğli’deki randevusu olaylı bitti. Zirve yarışını yakından ilgilendiren karşılaşma İzmirspor’un 3-2’lik galibiyeti ile sona ererken, hakemin bitiş düdüğünün ardından Çiğli Galip Öztürk Stadı’nda olay çıktı.

Yayınlanma: 03.03.2014 - 18:02
Abone Ol google-news

Son dakikaları gergin bir atmosferde geçen müsabakanın bitiminde Çiğli Belediyespor tribünlerinden hakem Osman Susamış’a pet şişe atıldı. Tepkiler yüzünden soyunma odasına giremeyen Susamış ve yardımcıları İbrahim Utku Erdoğan ve Rasul Başal polis nezaretinde sahada beklerken bu kez Çiğli Belediyesporlu futbolcular ve saha görevlilerinin saldırısına hedef oldu.

Bu esnada tepkiler soyunma odasına girmeye çalışan İzmirsporlu futbolculara yöneldi. Çiğlili taraftarlar ve bazı futbolcuların pet şişe, taş ve yabancı cisimlerle saldırdığı İzmirsporlular da karşılık verince, ortalık savaş alanına döndü. Saldırıda bulunanları copla dağıtmaya çalışan polis, İzmirsporlu futbolculara da biber gazıyla müdahalede edince, bu kez karşı tribündeki İzmirsporlu taraftarlar sahaya girip, Çiğli Belediyesporlu futbolculara ve taraftarlara saldırdı. Polis, tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgayı güçlükle önlerken, Çiğli Belediyesporlu Ferdi saha içinde sinir krizi geçirdi. Ortamın yatışmasından sonra İzmirspor kafilesi ve taraftarlar, polis nezaretinde Çiğli’den ayrıldı.

Maçta İzmirspor’un gollerini 15. dakikada Enes İlhan, 70. dakikada Kemal, 62. dakikada penaltıdan Ali atarken, Çiğli Belediyespor’un gollerini 40. dakikada penaltıdan Ebubekir, 62. dakikada Fikret kaydetti. Grupta lider Bodrumspor’un bay olduğu haftada Muratpaşa Belediyespor’u 2-1 yenen Çine Madranspor 49 puanla zirveye çıktı. Bodrumspor 47 puanla ikinci basamağa inerken Çiğli Belediyespor 46 puanla üçüncü, İzmirspor aynı puanla dördücü sırada yer aldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler