"Çok güzel bir galibiyet"

Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, çok güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Yayınlanma: 29.10.2013 - 11:57
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasında Trabzonspor'u 3-2 mağlup eden Kasımpaşa'nın teknik direktörü Şota Arveladze, çok güzel bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Arveladze, iki tarafın da sahaya 3 puan için çıktığını belirterek, karşılaşmayı şöyle değerlendirdi:

"DAHA HİÇBİR ŞEY YAPMADIK"

"Güzel bir maçtı. İki takım da kazanmak için sahaya çıktı. Seyirci için çok güzel bir maç oldu ama biz hocalar için çok zordu. Taraftarlara güzel bir pazartesi akşamı yaşattık. Hafta içi çalıştıklarımızın yüzde 99'unu yaptık. Kazandığımız için çok mutluyuz. Henüz 9 maç oynadık. Daha hiçbir şey yapmadık. İnşallah devamı gelecek."

KEREM: LİG DAHA YENİ BAŞLIYOR

Kasımpaşa'nın Trabzonspor karşısında ilk golünü kaydeden Kerem Şeras ise, çok zor bir maç oynadıklarını dile getirdi. Kerem, iyi bir takım olduklarını vurgulayarak "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Her maça tek tek bakıyoruz ve sonuçları da alıyoruz. İkinci sıradayız ve lig devam ediyor. Hatta bana göre lig daha yeni başlıyor" diye konuştu.

Kerem, Trabzonspor filelerine yaklaşık 25 metreden attığı gol vuruşu için de "O an içimden vurmak geldi. Gol olacağını hissetmiştim ve güzel bir gol oldu" dedi.

ADEM: TARAFTAR KEŞKE HER MAÇ BÖYLE DESTEK OLSA

Lacivert-beyazlıların 2. golünü atan Adem Büyük ise takım olarak çok iyi mücadele ettiklerini aktararak, "Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Taraftarlarımız da keşke her maç bize böyle destek olsa. İnşallah bundan sonraki maçlar da böyle olur. Önemli bir galibiyet aldık. İnşallah devamı gelir" ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler